`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Simrad

Simrad EG70 GPS

Simrad EG70 GPS

 • Simrad EG70 GPS
 • Simrad EG70 GPS
 • Simrad EG70 GPS

Simrad EG70 GPS

Produktbeskrivning Simrad EG70 GPS

EP70 / EG70

Simrad EP70 / EG70 AUTO är flytande, och är utformat för att automatiskt släppa och aktivera i händelse av en nödsituation där EPIRB och dess fäste är nedsänkt i havet. Simrad EP70 / EG70 MAN drivs som en manuell EPIRB, genom att manuellt frigöra den från sitt fäste och sedan aktivera den.

Två olika fästen finns för närvarande tillgängliga för Simrad EP70 / EG70. MB70 är den manuella fästet och FB70 är den automatiska fästet med lock. Den manuella konsolen kommer utan utlösningsmekanismen hydrostatiska och används för att lagra fyren styrhyttens eller andra skyddade platser. Den automatiska konsolen är monterad i ett fritt utrymme utanför där fyren kan frigöras automatiskt.

Syftet med Simrad EP70 / EG70 är att ge en primär larm till sjöräddningsmyndigheterna. Den EPIRB ger en omedelbar larm vid aktivering, överföring ID för fartyg i nöd. Man måste vara försiktig att inte aktivera EPIRB inte i en nödsituation, i sådana fall användaren kommer att hållas ansvariga. För återkommande provning en testfunktion implementeras. Under testcykeln EPIRB gör ett självtest på sändarna och batteristatus. Ingen nödsignal sänds under självtestet.

Batteriet i EPIRB kommer att pågå i minst 48 timmar från aktivering av EPIRB

Nyckelfunktioner:

Hög intensitet LED-ljus för optimal visning / chanser att bli hittade snabbt

Kompakt design tar upp mindre plats i din stuga / cockpit / bro

Manipulera alltid redo att gå

Icke farligt gods batterier inga transportrestriktioner

48 timmars livslängd vid 20 ° C när den aktiverats

GPS / icke GPS versioner tillgängliga

Manuell eller flyta fritt fäste en modell som passar alla fartygstyper och behov

Specifikationer:

Den nya Simrad EPIRB range bestå av fyra olika modeller:

EP70 MAN: 406 MHz aktiveras manuellt EPIRB

EP70 AUTO: 406 MHz EPIRB med automatisk underhållsfria fäste

EG70 MAN: 406 MHz GPS aktiveras manuellt EPIRB

EG70AUTO: 406 MHz GPS EPIRB med automatisk underhållsfria fäste


Om du letar efter Simrad EG70 GPS, så har du tur. I vår vattensport och fiskebutik online, har du de bästa priserna tillgängliga med förtroendet som butiken waveinn ger dig. Du behöver inte vänta längre utan beställ dina Elektronikprodukter redan nu. waveinn erbjuder ett exklusivt utbud av Ais för olika sorters aktiviteter. Vår Ais är designad för att passa dina behov och ge dig fullständig kontroll, oavsett väder.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI