`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Simrad

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

 • Simrad NAC 3
 • Simrad NAC 3
 • Simrad NAC 3
 • Simrad NAC 3
 • Simrad NAC 3
 • Simrad NAC 3
 • Simrad NAC 3
 • Simrad NAC 3
 • Simrad NAC 3

Simrad NAC 3

Produktbeskrivning Simrad NAC 3

NAC 3 Autopilot Computer är hjärnorna bakom ditt Simrad autopilot-system. Den innehåller den elektronik som behövs för att styra en hydraulisk styrpump eller mekanisk drivenhet, samtidigt som den går i kontakt med andra komponenter, inklusive kursgivare och roderkopplingsenheter. NAC 3 är konstruerad för båtar på minst tio meter långa och är klassade för att driva högströmspumpar, mekaniska drivenheter och magnetventiler (30 ampere kontinuerlig / 50 ampere topp).

Simrad Continuum styrteknik:

Varje Simrad-styrningspolitik bygger på ett arv som omfattar över sextio års autopilotutveckling, som fortsätter idag på Simrad Yachtings autopilotforskningscentrum i Norge. Detta arv exemplifieras av Continuum-algoritmen: Programvaran som styr Simrad styrteknik. Continuum ger alla dessa år av forskning och erfarenhet av vatten till din rota, för en smart pilot kan du lita på att ta ratten.

Hög strömutgång:

NAC 3 Autopilot Dator rekommenderas för båtar över 10 meter långa. Den är klassad för högströmseffekt på upp till 30 ampere kontinuerlig och 50 ampere topp, plus en koppling utgång. Detta är lämpligt för att driva pumpar med hög strömkälla, inklusive Simrad RPU160 och RPU300, mekaniska enheter som Simrad DD15, hydrauliska linjära enheter som HLD2000-serien och magnetventiler.

Virtual Rudder Feedback

Simrad Virtual Rudder Feedback (VRF) -tekniken eliminerar behovet av att installera en separat roråterkopplingsenhet ombord på båtar ombord och i båten. Detta minskar den totala kostnaden och komplexiteten för autopilotsystemet och är idealiskt där en feedbackenhet är opraktisk på grund av mekaniska begränsningar.

Rudder Feedback Units:

Rudderkopplingsenheter är sensorer som kopplar till ditt roder via en mekanisk koppling och kontinuerligt rapporterar det faktiska roderpositionen till din autopilot-dator - så att Simrad Continuum-styralgoritmen möjliggör de bästa informerade styrbesluten. Dessa sensorer används vanligtvis på båtar med inombordsmotorer, på större fartyg och i speciella applikationer där Virtual Rudder Feedback kanske inte är lämplig. NAC 3 stöder SimNet eller NMEA 2000® anslutna Simrad RF25 återkopplingsenheter, och roder feedback sensorer med variabel frekvensutgång inklusive Simrad RF300.

Enkel installation:

Industriell standard NMEA 2000®-nätverk och NMEA 0183®-ingång möjliggör enkel anslutning till toppsensorer, roderkopplingsenheter, autopilot-kontroller och multifunktionsdisplayer som finns överallt ombord.

Funktioner:

Pålitlig autopilot prestanda baserad på Simrad Continuum styrteknik

Rekommenderas för båtar över 10 meter långa

Hög strömutgång på 30 ampere kontinuerlig, 50 ampere topp

Kopplingsutgång (max 3 ampere)

Kompatibel med högströmsdrivna pumpar, mekaniska drivenheter, hydrauliska linjära enheter och magnetventiler

Virtuell roderåterkoppling för förenklad installation ombord på utombordare och sterndrivna (inombords / utombordare) båtar

Stöder Simrad RF25 och RF300 roder feedback enheter

NMEA 2000®-anslutning till toppsensorer, roderåterkopplingar, dedikerade autopilot-kontroller och multifunktionsdisplayer

NMEA 0183® ingång

Specifikationer:

Teknisk / Miljö:

Driftstemperatur: 25 ° C till 55 ° C / 13 ° F till 131 ° F

Driftstemperatur lagrad: 32 ° C till 70 ° C / 25,6 ° F till 158 ° F

Vattenresistans: IPX5

Produktbredd: 211 mm / 8,31 in

Produktdjup: 65,5 mm / 2,58 tum

Produkthöjd: 196 mm / 7,72 tum

Produktvikt: 0,7 kg / 1,6 lb

Nätverksanslutningar

NMEA 0183 Ingång: Ja

Kraft:

Strömförbrukning: 140 mA @ 12 V (1,7 W) + drivenhetens belastning

Strömförsörjning (matningsspänning): 12/24 V DC

Autopilot / Autostyrning

Virtual Rudder Feedback: Ja


Med Simrad NAC 3 kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket Simrad och deras vattensport och fiskeprodukter, kolla in de olika kategorierna och Elektronikprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på waveinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Simrad NAC 3

Typ av anordning
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga