`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Simrad

Simrad SA70 SART

Simrad SA70 SART

 • Simrad SA70 SART
 • Simrad SA70 SART

Simrad SA70 SART

Produktbeskrivning Simrad SA70 SART

SA70 GMDSS 9GHz Sök och räddningsradarsvars:

SA70 GMDSS 9GHz Searh och räddningsradarsvars

Designad för användning i sök- och räddningsinsatser, kommer SA70 Simrad? S lokalisera ett fartyg i nöd och ge den exakta platsen för fartyg i närheten, SAR fartyg och flygplan.

Nyckelfunktioner Enkel montering Alternativ: skott fäste ombord fartyg, stolpe eller konsol montera i en livbåt eller livflotte ger flexibla installationsalternativ

Utrustad med en LED och en inbyggd summer för att indikera funktion för sinnesfrid

Icke farligt batteri som kan bytas ut ombord: Inga transportrestriktioner

Lätt att släppa och aktivera i en nödsituation: Lätt att använda under stress / i frost

Låg vikt och kompakt design: En av de minsta på marknaden

Obligatorisk transport utrustning för alla fartyg med 300 bruttodräktighet

IMO / SOLAS / GMDSS-kompatibel

IMO / MED / FCC godkänd

ALLMÄN BESKRIVNING:

Simrad SA70 är nödutrustning som består av: SA70 SART radartransponder och monteringslina för livflottar / livbåtar. 9 GHz radar transponder typ SIMRAD SA70 SART är utvecklad av Navico att uppfylla de regler och bestämmelser för användning på fartyg och livflottar i sjöfartstjänsten. SIMRAD SA70 SART uppfyller kraven för 9 GHz radar transpondrar för användning i sök- och räddningsinsatser till sjöss.

Arbetsområdet för SIMRAD SA70 SART är upp till 30 nautiska miles, beroende på höjden av den elektroniska enheten och radar höjd sök- och räddningsenhet (över hav eller i luften). Med en radarhöjd på 20 meter och SIMRAD SA70 SART placerad på 1m över havet, kommer utbudet att vara upp till 10 nautiska miles. SIMRAD SA70 SART är stark, men för att få maximal prestanda transpondern ska placeras i vertikalt läge och så högt upp som möjligt i syfte att uppnå maximal täckning. Flera fästen och monteringshjälpmedel finns tillgängliga för att säkerställa en korrekt montering och användning av radartransponder.

Syftet med SIMRAD SA70 SART är att utföra en sekundär larm när sök- och räddningsenheter söker efter en livräddningsflotte / livbåt i nöd. Simrad SA70 SART hjälper enheterna att lokalisera exakt var de nödställda båten ligger i ett större område. Detta görs med hjälp av radar på söknings fartyg eller helikopter.

ELEKTRISKA DATA:

Frekvens: X-bandet (3 cm) (9,2 9,5 GHz)

Temperaturområde Drift: 20 till + 55C Lagring: 30 till + 65 ° C

Utstrålad effekt:> 400 mW eirp (26 dBm)

Sweep typ:

12 svep sågtand typ: Framåt 7,5 oss en ms: Return 0,4 oss 0,1 ms: Börjar med retur svep.

Ta emot känslighet: Bättre än 50 dBm ers

Svarsfördröjning: Max 0,5 ms

Antennmönster: Horisontell polarisation .: Omni riktad strålnings i horisontalplanet .: Större än 12,5 grader elevationsvinkel i det vertikala planet.

Batteri: Litiummetall 7,2V / 3600 mAh, 5 års livslängd.

Batterikapacitet: 96 timmar standby +8 timmars kontinuerlig drift när aktiveras av en radar med 1 kHz PRF vid 20C storage.5 års lagring.

Mekanisk specifikation:

Material som används: Transponder hölje: Glas förstärkt polykarbonat

Konsol: anodiserad aluminium.

Transponder mått: Max diameter: 89 mm x Längd: 250 mm

Vikt: 482 g

Transponder med standardlagringsfäste: Max diameter: 90 mm Längd: 250 mm

När SIMRAD SA70 SART avfrågas (träff) av en radarsignal, kommer den omedelbart att börja sända ett antalet svep som erbjuder hela havs 3 cm radarband. Dessa svep detekteras på radarskärmen och används för att navigera direkt mot de nödställda livflotte, för mer information om radarbilden se kapitel 5.3. Maximalt avstånd på ett fartyg är normalt ca 10 nm och ca 30 nm till en helikopter, beroende på helikoptrar höjd. Transpondern kommer inte att ge några larm längre bort än this.The primära larm kommer vanligtvis att vara en nöd- och lägesind Radio Beacon (EPIRB) eller nödanrop på VHF / HF manuell eller via DSC.

Simrad SA70 SART ska aktiveras omedelbart efter aktivering av EPIRB eller instruktion från räddningskontrollcentralen


Simrad SA70 SART är den perfekta produkten för att nå dina vattensport och fiskemål. Komplettera din order med andra relaterade Aisprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Elektronikprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på waveinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Simrad som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI