Opció `Recorda´m en aquest ordinador`

Selecciona la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si en un futur vols iniciar sessió automàticament a l´ordinador. La sessió es mantindrà activa durant 45 dies. Sisplau, no utilitzis la opció `Recorda´m en aquest ordinador` si utilitzes un ordinador d´accés públic o l´utilitza més d´una persona.

Inici

Devolucions

Devolucions

Necessites tornar un producte? És fàcil i ràpid!

Entra a El Meu Compte i imprimeix la fulla de devolució

Prepara el paquet i enganxa la fulla de devolució a l´exterior

Envia el paquet

Verificarem que el producte està en perfectes condicions i et tornarem els diners

Política de devolucions

¿Puc retornar la meva comanda?

Disposes d’un termini de 30 dies després d’haver rebut la compra a casa per retornar l’article. Tingues en compte que només s’accepten articles que no s’hagin utilitzat. En cas que per exemple vulguis una altra talla o color, hauràs de fer una comanda nova.

Tingues en compte que hi ha determinats productes que no es poden retornar, com els productes personalitzats. Per exemple: botes, camisetes, guants de futbol o esquís.

- Et recomanem que ens enviïs els productes ben protegits amb un embalatge addicional extern, tal i com el vas rebre al teu domicili, per evitar possibles danys durant el transport.

- Els articles s’han de retornar en el termini de 30 dies després de la recepció de la comanda.

- És important seguir el procés de devolució, el qual s’inicia realitzant una sol•licitud de devolució a través de l’apartat “El meu compte”.

- Els articles són la teva responsabilitat fins que arriben al nostre magatzem, si us plau, assegura´t que estiguin embalats correctament i que no puguin danyar-se en el camí. Et recomanem que conservar el comprovant de franqueig. La nostra adreça de devolució és: Tradeinn RETAIL SERVICES, S.L. c / Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Espanya.

A més a més, recorda que tens dret a desistir de la compra, dins del termini de 14 dies naturals següents a la entrega dels productes. D’aquesta manera podràs revisar l’estat dels productes i les seves característiques, tal i com podries fer en qualsevol botiga física. Per exercir el dret de desistiment, hauràs de notificar-ho, realitzant una sol•licitud de devolució a través de l’apartat “El meu compte”.

¿Com puc realitzar una devolució?

Si vols retornar un producte, segueix els següents passos:

Pas 1: Entra a “El meu compte”

Inicia sessió al teu compte, indicant el teu correu electrònic i contrasenya, i entra a l’apartat Les meves comandes. Selecciona la comanda de la que vols tornar el producte i clica la icona Retornar producte/s. Aleshores selecciona el/s producte/s que vols tornar, selecciona correctament el motiu de la devolució i clica el botó “Iniciar devolució”. A continuació imprimeix la fulla de devolució que et facilitem.

Pas 2: Prepara un nou paquet

Un cop hagis imprès la fulla de devolució, prepara un nou paquet. I enganxa-hi a l’exterior la fulla de devolució. Envia’ns els productes ben protegits amb un embalatge addicional extern, tal i com el vas rebre al teu domicili, per evitar possibles danys durant el transport. Sisplau, no enganxis cap etiqueta ni cinta adhesiva a la caixa original del producte.

Pas 3: Envia el paquet

Envia el paquet a l’adreça que s’indica a la fulla de devolució que has imprès.

Pas 4: Et tornem els diners

Un cop haguem gestionat la teva devolució, et retornarem els diners i t’ho confirmarem per correu electrònic. Et retornarem els diners a través del mètode de pagament que vas utilitzar per pagar la compra.

En cas que vulguis rebre el mateix producte amb una altra talla, o bé un altre producte alternatiu, hauràs de tramitar una nova comanda, abonant de nou les despeses d’enviament.

Sisplau, tingues en compte que si es tracta d’una devolució per Garantia, la gestió, decisió de canvi i/o reparació del producte dependrà exclusivament de la marca. Oferim un servei de recollida del producte defectuós al nostre cost i el reenviarem a la marca. El temps d’espera variarà en funció del temps de gestió del servei tècnic de cada marca. La decisió de canvi o reparació del producte dependrà exclusivament de la marca. Un cop haguem rebut la resposta de la marca, t’informarem si la garantia ha sigut acceptada, i si la marca es compromet a reparar o substituir el producte.

¿Com puc fer una reclamació si he rebut un article erroni, malmès o defectuós?

Si reps un producte erroni, malmès o defectuós, segueix els següents passos:

Pas 1: Entra a “El Meu Compte”

Inicia sessió al teu compte, indicant el teu correu electrònic i contrasenya, i entra a l’apartat Les meves comandes.

Pas 2: Escull el/s producte/s que vols retornar

Selecciona la comanda de la que vols tornar el producte i clica la icona Retornar producte/s. Aleshores selecciona el/s producte/s que vols tornar i selecciona correctament el motiu de la devolució.

Pas 3: Facilita’ns més informació i fotos

Per tal de processar la sol·licitud, escriu una breu descripció sobre l’error, dany o defecte del producte. I adjunta una foto on es pugui apreciar clarament l’error, dany o defecte del producte.

Si al rebre el paquet detectes que s’ha malmès durant el transport, és important que li ho comuniquis al transportista i que abans de 4 dies hàbils ens facilitis la següent informació:

- Una foto de l’embalatge i l’etiqueta del transportista.
- Una foto del dany que ha patit el producte.

Pas 4: Revisarem la sol·licitud

Al rebre la petició de devolució estudiarem el cas amb deteniment i amb la major rapidesa possible. En pocs dies ens posarem en contacte amb tu per informar-te sobre el procediment a seguir.

No s’acceptaran les reclamacions en els següents casos:

- Desgast del producte degut al seu ús diari.
- Dany degut a un ús incorrecte del producte o un ús freqüent.
- Problemes causats pel tint. Per exemple si els texans s’han destenyit després de la primera rentada.
- Boles o borrissol a la roba.
- Danys provocats per factors externs: fregament, objectes punxants o tallants, productes químics, etc.
- Productes que causen molèsties físiques. Per exemple butllofes o pelats.

¿Com rebré els diners de la meva devolució?

Al rebre el producte retornat a les nostres instal•lacions, et tornarem els diners. A través del mètode de pagament que vas utilitzar al fer la compra.

- En els pagaments amb targeta de crèdit, rebràs un abonament al teu compte bancari. Podràs comprovar-ho al teu compte, a través de l’extracte bancari. La data de liquidació del pagament no depèn de Tradeinn.

- Si has pagat a través de PayPal, rebràs un abonament al teu compte de PayPal.

- Si has pagat per transferència bancària, rebràs un abonament directament al teu compte bancari. Prèviament hauràs de facilitar-nos les dades del teu compte bancari (IBAN/BIC) perquè puguem efectuar l’ingrés dels diners.

¿Com puc tramitar un canvi?

En cas que vulguis rebre el mateix producte amb una altra talla o bé un producte alternatiu, hauràs de tramitar una nova comanda a través de les nostres botigues. Abonant de nou les despeses d’enviament.

INFORMACIÓ SOBRE TALLES

En alguns casos, hi pot haver una diferència entre la talla que has demanat i la que s’indica a la etiqueta d’alguns productes i marques, però no et preocupis. Això es degut a l’equivalència entre talles internacionals (per exemple la talla 38 a Espanya equival a una 36 a Alemanya). Et recomanem que et provis el material tranquil•lament a casa.

¿Qui pagarà el cost de la devolució?

En el cas d´una devolució voluntària, les despeses d´enviament corren pel teu compte *. Les despeses de devolució aniran a càrrec nostre sempre que el producte estigui efectivament malmès / defectuós o l´article sigui incorrecte.

* Ara pots utilitzar el servei Cycleon per tornar els productes que no vulguis, un mètode molt recomanable per tornar els productes a un preu molt competitiu. En territori espanyol, l’etiqueta de devolució et costarà 4.99€.

Aquest servei està disponible per als següents països: Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Irlanda (Nord), Irlanda (República de), Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Mònaco, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, Eslovènia, Espanya, Suècia, Suïssa i Regne Unit.

Per als clients de fora de la Unió Europea, utilitzeu el vostre servei postal ja que això no pot suposar un procés de liquidació complicat, tot i que us recomanem que comproveu les tarifes abans d’enviar-les.

¿Com puc tramitar un article que està en garantia?

Tots els productes tenen una garantia de 2 anys. Si detectes que el producte presenta un defecte de fabricació i/o funcionament, serà enviat a la marca. El temps d’espera variarà en funció del temps de gestió del servei tècnic de cada marca. La decisió de canvi o reparació del producte dependrà exclusivament de la marca. Si el defecte de fabricació i/o funcionament està reconegut per la marca, totes les despeses d’enviament generades, tant de la recollida com de l’enviament de l’article substituït o reparat, aniran al nostre càrrec.
Ens reservem el dret a rebutjar una sol•licitud de garantia en el cas que l’article retornat no hagi arribat conforme a les condicions indicades a la nostra política de devolució. Un cop haguem rebut la resposta de la marca, t’informarem si la garantia ha sigut acceptada, i si la marca es compromet a reparar o substituir el producte.

Per tal de gestionar la teva sol•licitud per garantia, segueix aquests passos:

Pas 1: Entra a “El Meu Compte”

Inicia sessió al teu compte, indicant el teu correu electrònic i contrasenya, i entra a l’apartat Les meves comandes.

Pas 2: Escull el/s producte/s que vols retornar

Selecciona la comanda de la que vols tornar el producte i clica la icona Retornar producte/s. Aleshores selecciona el/s producte/s que vols tornar i selecciona correctament el motiu de la devolució: 4. el meu producte és defectuós.

Pas 3: Facilita’ns més informació i fotos

Per tal de processar la sol•licitud, escriu una breu descripció sobre l’error, dany o defecte del producte. I adjunta una foto on es pugui apreciar clarament l’error, dany o defecte del producte.

Pas 4: Revisarem la sol•licitud

Al rebre la petició de devolució estudiarem el cas amb deteniment i amb la major rapidesa possible. En pocs dies ens posarem en contacte amb tu per informar-te sobre el procediment a seguir.

No s’acceptaran les reclamacions en els següents casos:

- Desgast del producte degut al seu ús diari.
- Dany degut a un ús incorrecte del producte o un ús freqüent.
- Problemes causats pel tint. Per exemple si els texans s’han destenyit després de la primera rentada.
- Boles o borrissol a la roba.
- Danys provocats per factors externs: fregament, objectes punxants o tallants, productes químics, etc.
- Productes que causen molèsties físiques. Per exemple butllofes o pelats.

¡PROMOCIÓ! Devolucions gratuïtes amb PayPal

Pots tornar-nos el que vulguis sense compromís (igual que sempre) amb l´avantatge afegit que PayPal et reemborsa les despeses d´enviament fins al nostre magatzem. Per beneficiar-te d´aquesta promoció és imprescindible activar abans de realitzar el pagament de la teva comanda. No podràs fer-ho retroactivament després.

Si us plau, llegeix detingudament els termes i condicions d´aquest servei abans de procedir a la seva activació:

https://www.paypal.com/es/webapps/mpp/refunded-returns/

Quin és el servei Cycleon Returns?

Ara pots utilitzar el servei Cycleon per tornar els productes que no vulguis, un mètode molt recomanable per tornar els productes a un preu molt competitiu. En territori espanyol, l’etiqueta de devolució et costarà 4.99€.

Aquest servei està disponible per als següents països: Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Irlanda (Nord), Irlanda (República de), Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Mònaco, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, Eslovènia, Espanya, Suècia, Suïssa i Regne Unit.

Tancar