`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Airwheel

Airwheel Q3 plus

Airwheel Q3 plus

Airwheel Q3 plus

Airwheel Q3 plus

Airwheel Q3 plus

Airwheel Q3 plus

Airwheel Q3 plus

Airwheel Q3 plus

  • Airwheel Q3 plus
  • Airwheel Q3 plus
  • Airwheel Q3 plus
  • Airwheel Q3 plus
  • Airwheel Q3 plus
  • Airwheel Q3 plus
  • Airwheel Q3 plus

Airwheel Q3 plus

Bekijk meer gerelateerde producten:

Product beschrijving Airwheel Q3 plus

Airwheel is de state of the art middelen van vervoer vaststelling van aerospace houding regeltechniek,

fuzzy software algoritme en gyroscoop systeem om het evenwicht te behouden door leunt naar voren en naar achteren.

Ruiters kunnen de scooter controleren om vooruit te gaan, versnellen, vertragen, remmen, enz. Door te leunen vooruit of achteruit.

Vergelijkbaar met de technieken van het rijden op een fiets, ruiters bereiken balans via iets opzij te kantelen.

Twin Wheel Hubs + Ultra Verbrede Contact Plane = Beter Riding Stabiliteit

Intelligente bescherming van uw veiligheid

Intelligente reactie op uw Intentie

Opgewaardeerd acceleratie

Sterker Brake Force

Versterkt Protection Mechanism: Wanneer Airwheel kantelt op meer dan 45 ° zijwaarts, bijvoorbeeld bij het ITL omdraait, het besturingssysteem zal de bescherming kantelen te activeren. Zal de motor onmiddellijk afslaan om blessures te voorkomen.

Speed ​​Control: Om verwondingen veroorzaakt door te hoge snelheid te voorkomen, Airwheel stelt een maximale snelheid. Bij snelheden hoger dan 12 km / h, wordt de voorkant van het pedaal geleidelijk stijgen en wanneer de snelheid van meer dan 16km / h, zal het pedaal een 10 ° hoek vormen voor het egaliseren oppervlak, dat je ervan weerhouden hellende verder te versnellen.

Veiligheidswaarschuwingen: Wanneer de stroom daalt lager dan 15%, zullen alle vier lampjes knipperen en de zoemer piept. Wanneer het kantelen bescherming activeert, zal de zoemer lange pieptonen starten en de LED-indicator op de knop zal continu knipperen.

In het geval van snelheidsovertredingen, Wil de zoemer lanceren lange pieptonen en de rijder wordt gestopt verdere versnelling.

Trender: 130Wh

Pioneer: 170Wh

Sportief: 260Wh

Superior: 340Wh

Maximale snelheid: 18km / h

Maximaal gewicht: 120 kg

Stroomverbruik / 100km: 13.7kg

Oplaadtijd: 90 250min

Luchtvaart Aluminium Pedal:

High Strength | Ultra Verbrede | Beter Fit

Exclusieve Pedal Folding Tech 丨 Natural Adsorption

Kantelen Protection: Wanneer Airwheel kantelt tot meer dan 45 ° zijwaarts, bijvoorbeeld wanneer Airwheel omdraait, zal de besturing te activeren kantelen bescherming. Zal de motor onmiddellijk afslaan om blessures te voorkomen.

Speed ​​Control: Om verwondingen veroorzaakt door te hard rijden te voorkomen, Airwheel stelt een maximale snelheid. Als de snelheid boven 12 km / h, wordt de voorkant van het pedaal geleidelijk stijgen en wanneer de snelheid hoger is dan 16km / uur, zal het pedaal een 10 ° hoek vormen voor het egaliseren oppervlak, die stoppen van hellende verder te versnellen.

Low Battery Protection: Wanneer de stroom daalt lager dan 15%, zullen alle vier lampjes knipperen en de zoemer piept. De voorkant van het pedaal zal zinken je te dwingen te vertragen en uiteindelijk stoppen. Alsjeblieft niet proberen om weer te rijden, anders kan je een plotseling verlies van macht lijden en omvallen.

Waarschuwing: Wanneer de stroom daalt lager dan 15%, zullen alle vier lampjes knipperen en de zoemer piept. Wanneer het kantelen bescherming activeert, zal de zoemer lange pieptonen starten en de LED-indicator op de knop knippert continuously.The controlesysteem zal je ervan weerhouden verder te versnellen door te piepen en de stijgende de voorkant van pedaal


Airwheel Q3 plus is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Koop het bij waveinn en geniet van alle voordelen. Bovendien, Airwheel Q3 plus heeft de officiële merkgarantie van Airwheel. U kunt ook uw bestelling compleet maken met andere producten van onze Boten catalogus en Elektrische voertuigen categorie.

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Specificaties

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Gebruiksaanwijzing

Functies Airwheel Q3 plus

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden