`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Astra regatta

Astra regatta Gateway Multiplexer Gamp NEMA0183

  • Astra regatta Gateway Multiplexer Gamp NEMA0183
  • Astra regatta Gateway Multiplexer Gamp NEMA0183

Astra Regatta Gateway Multiplexer Gamp NEMA0183

Product beschrijving Astra regatta Gateway Multiplexer Gamp NEMA0183

Met elkaar te verbinden alle instrumenten aan boord; visualiseren van de gegevens op de mobiele apparaten of de bedrade instrumenten (displays, kaartplotters, PC). Met aan boord van Wi-Fi-signaal is het mogelijk om al uw favoriete navigatie-software te gebruiken op uw apparaten.

GAMP is een router multiplexer access point NMEA: het is compatibel met de meest gangbare nautische apps voor smartphone en tablet zoals iNavX, iRegatta, esa Regatta en esa Training.

- GAMP Multiplexer NMEA0183 is de eerste Wi-Fi NMEA die navigatiedata kan opnemen door het weergeven van het track record van uw outdoor ervaringen en races met de mogelijkheid om ze later te analyseren;

- GAMP NMEA0183 verbindt de verschillende systemen op basis van NMEA 0183: instrumenten van de boot, GPS, AIS, PC, automatische piloot; de verzamelde worden via de NMEA0183 interface en via Wi-Fi-gegevens;

- Het is mogelijk om verbinding te maken via Wi-Fi tot 4 apparaten tegelijk;

- Het ondersteunt AIS en NMEA signalen tot 115.200 baud. De multiplexer de configuratie en het beheer software stelt gebruikers in staat om gewenste zinnen selecteren, beheert poorten prioriteit, definieert verschillende baudrates en selecteert de perfecte filter voor de zinnen. De GAMP is aangelegd aan te sluiten op "poort 1" de instrumentatie, en over "gate 2" de GPS, over "gate 3" de AIS.

Optioneel: Interne 10Hz GPS, versie compatibel met esa Regatta en Vorming, elke Ethernet-aansluiting (te bestellen op aanvraag). De multiplexer configuratie en beheersoftware wordt gebruikt om de diverse zinnen selecteren, aan de poorten prioriteit te beheren, en waarin de verschillende baudsnelheid en zijn verfijnde filtering beslissingen.

Kenmerken:

Wi-Fi-kanaal te veranderen, mogelijke keuze van de 11 frequenties van verschillende kanalen om interferentie te voorkomen;

Multiplexer NMEA 0183: 4 input en 1 output kanalen op NMEA opto geïsoleerde poort;

Wi-Fi access point;

MicroSD slot;

in staat om navigatiegegevens op MicroSD-bestanden op te nemen en te beheren door middel van een speciale iOS-app (ASTRA Dongle Recorder, gratis);

configuratie software die werkt via Wi-Fi (Microsoft Windows);

verschillende configuraties beschikbaar: basis, met innerlijke 10Hz GPS, met geactiveerde wachtwoord om te kunnen werken met ASTRA apps esa Regatta en esa Training.

Technische kenmerken:

4 in 1 en out poorten NMEA 0183, optogeïsoleerde (4 kV rms) o RS232

- Wi-Fi 802.11 b / g (access point en client) met selecteerbare kanaal door gebruiker

- Slot MicroSD (MicroSD niet inbegrepen)

- Voeding 9 - 36V DC (spanning nominaal 12 24V DC)

- Verbruik: 1,5W nominaal, 5W max

- IP 54, PCB tropenbestendig

- 1 LED-ON, 1 LED-status Wi-Fi, 1 LED overflow

- Certificering CE

- reset knop

- Configuratie sw voor PC

- Gratis iOS applicatie ASTRA Dongle Recorder voor opname en beheren van logbestanden

facultatief

- Interne GPS bij 10 Hz

- Waardoor het gebruik voor app esa Regatta en esa Training ON DEMAND

- Deuren kunnen, RJ45, module GSM / GPRS, in out anagogic / digitaal


Astra regatta Gateway Multiplexer Gamp NEMA0183 is het perfecte product om uw vis- en zeilsport doel te behalen. Maak uw bestelling compleet met andere gerelateerde Accessoires producten en geniet van uw leven zoals nooit tevoren. Sommige van onze Elektronica producten hebben een speciale aanbieding. Vind ze bij waveinn! Wij bieden een ruime keuze van Astra regatta die bekend staan om de hoogste kwaliteit in materialen. Ze laten u niet in de steek.

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden