`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

B&G

B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

  • B&G NAIS 400
  • B&G NAIS 400
  • B&G NAIS 400
  • B&G NAIS 400

B&G NAIS 400

Product beschrijving B&G NAIS 400

NAIS 400 Klasse B AIS:

Nieuwste generatie AIS engine

Compact formaat, lichte gewicht

Meerdere aansluitmogelijkheden, N2K, NMEA 0183, USB

NMEA 0183 Multiplexing

Bijpassende VHF / AIS / FM-antenne splitter

Nieuwe generatie compacte klasse B AIS-systeem, waterdicht tot IPX7

NSPL 400 biedt unieke levering van pre bekabelde Motorola FM-radio-connector voor rechtstreekse aansluiting op Navico Sonic hub of plug compatibele marifoon, plug & play.

Ondersteuning voor brede spanningsbereik, 9,6 31,2 V DC

Lage gemiddelde stroomverbruik 170 mA bij 12 VDC

50 kanaal IEC 61108 1 compliant GPS-ontvanger

Waterbestendig tot IPx7

Getest op 60.945 Protected categorie IEC

Multiplexed NMEA 0183, apparaten aan te sluiten op 4800 baud met de lage snelheid NMEA in de haven en zinnen worden gemultiplext over de hoge snelheid 38400 baud output, handig voor als kaartplotters een enkele NMEA 0183-ingang.

AIS 101:

Over AIS:

De marine Automatic Identification System (AIS) is een locatie en vat informatie rapportagesysteem. Het maakt het mogelijk schepen uitgerust met AIS automatisch en dynamisch te delen en regelmatig bijwerken van hun positie, snelheid, koers en andere informatie, zoals schip identiteit met vergelijkbaar uitgeruste schepen. Positie is afgeleid van het Global Positioning System (GPS) en communicatie tussen schepen is door het zeer hoge frequentie (VHF) digitale uitzendingen. Er zijn een aantal typen AIS inrichting als volgt:

Klasse A transceivers. Deze zijn vergelijkbaar met de klasse B transceivers, maar ze zijn ontworpen om te worden gemonteerd op grote schepen zoals vrachtschepen en grote passagiersschepen. Klasse A transceivers zenden op een hogere VHF-signaalsterkte dan klasse B transceivers en kan daarom meer verre schepen worden ontvangen, en ook vaker te verzenden. Klasse A transceivers zijn verplicht op alle schepen van meer dan 300 bruto ton op internationale reizen en bepaalde typen passagiersschepen onder het SOLAS-voorschriften.

Klasse B transceivers. Soortgelijke klasse A transceivers in vele opzichten, maar gewoonlijk goedkoper vanwege de minder stringente eisen. Klasse B transceivers zenden op een lager vermogen en bij een lagere rapportage tarief dan klasse A transceivers.

AIS-basisstations. AIS basisstations worden gebruikt door Vessel Traffic Systems te controleren en de controle van de uitzendingen van AIS transceivers.

Navigatiehulpmiddelen (AtoN) transceivers. AtoNs zijn transceivers geplaatst op boeien of andere gevaren voor de scheepvaart, die de details van hun locatie naar de omringende schepen te zenden.

AIS-ontvangers. AIS-ontvangers zullen over het algemeen ontvangt uitzendingen van klasse A transceivers, klasse B transceivers, AtoNs en AIS-basisstations, maar geen informatie over het schip waarop ze zijn geïnstalleerd niet zenden.

RS35 is ook een AIS-ontvanger:

Statische en dynamische scheepsgegevens Er zijn twee categorieën van informatie die door een AIS transceiver: statische en dynamische data. Het schip? S dynamische gegevens, welke locatie, snelheid over de grond (SOG) en koers over de grond (COG) omvat, wordt automatisch berekend met behulp van de geïnstalleerde AIS-antenne. Statische gegevens is informatie over het schip, die in de AIS-transponder moet worden geprogrammeerd. Dit houdt in: mmsi (MMSI) Naam van het vaartuig vaartuig roepnaam (indien beschikbaar) soort Schip Schip afmetingen In de meeste landen is de werking van een AIS-transponder is opgenomen onder het schip s marine bepalingen VHF licentie?. Het schip waarop de AIS-unit wordt geïnstalleerd moet daarom beschikken over een actueel marifoon licentie die de AIS-systeem, schip Call Sign en MMSI nummer geeft.


B&G NAIS 400 is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Koop het bij waveinn en geniet van alle voordelen. Bovendien, B&G NAIS 400 heeft de officiële merkgarantie van B&G. U kunt ook uw bestelling compleet maken met andere producten van onze Elektronica catalogus en Apparaten categorie.

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (2)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Nais 400

-

Ik ben geïnteresseerd in B & G NAIS 400. Bent u verkocht op het product is compleet met kabel voor aansluiting op een NMEA 2000-netwerk van B @ G? Grzegorz Grzelak

Onze experts geven antwoord

Welkom! zodat de kabel is inbegrepen: https://www.waveinn.com/nautical-fishing/lowrance-n2kext-6rd-nmea2000/560205/p Thanks!

Levering

-

Hallo Wat is inbegrepen bij de b & g Nais 400? mfg Micha

Onze experts geven antwoord

Hello! Deze omvatten: • mmsi (MMSI) • Naam van het schip • Ship Roepnaam (indien van toepassing) • Type schip • Schip Dimensions In de meeste landen de exploitatie van een AIS-transponder is een marifoon licentie bepalingen van het schip opgenomen. Het schip, op het hebben van de AIS-unit, dus een stroom VHF-licentie moet hebben om te worden geïnstalleerd, waardoor het AIS-systeem, vat roepnaam en MMSI nummer lijsten. Dank je wel!

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden