`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

B&G

B&G V50

  • B&G V50
  • B&G V50

B&G V50

Product beschrijving B&G V50

V50 marifoon met AIS

Unieke Sales Proposition

Volledige Aanbevolen marifoon met uitbreidingsmogelijkheden? geschikt voor elke gebruiker.

Toegevoegde waarde met ingebouwde AIS-ontvanger? één antenne vereist.

Geavanceerde draadloze handset met unieke inductieve lading.

Makkelijk te gebruiken ? groot scherm vol met info, bewezen draaiknoppen

Kenmerken

Grote luidspreker 57mm diameter voor luid en duidelijk geluid (94 dBA @ 1m)

Hoge kwaliteit vuist microfoon: In ingebouwde luidspreker voor lawaaierige omgevingen, 6 toetsen voor eenvoudige roer bediening, gemakkelijk in de hand dan rubber molding

Geavanceerde radio functies, waaronder AIS plot, waypoints, navigatie en MOB functies

Volg je vriendenlijst bij aansluiting op een B & G MFD

PA / Hailer Hoorn output met Listen back functie

Schotmontageset & zonnedek standaard inbegrepen

VHF functies en functionaliteit

Alle International, Canada, USA Channels

10 Weather Channel met 1050hz waarschuwingstoon detecteren (voor de VS)

Selecteerbare 25/1 watt Zendvermogen (gedrag)

Ondersteuning Private kanalen (kunnen verschillen per dealer op de site door kloon s / w)

PLL gecontroleerde Circuitry

2 Ontvanger voor CH70

NMEA0183 IN voor GPS-functie

NMEA0183 OUT voor AIS Distress + polling oproepen functie

NMEA 2000-interface voor snelle en eenvoudige DSC / AIS verbinding met MFD.

Update-radio software dan N2K via Navico MFD

4 Watt externe luidspreker uitgang

Extra luidspreker in de vuist microfoon

Auto / handmatig FOG

ATIS functie (voor de EU)

Local / Distant functie

Dual Watch / TRI Horloge Functie

Memory Retention

20 gebruiker programmeerbare namen met MMSI

All Channel Priority Scan

Memory Channel Scan

Water Resistance? JIS 7

GPS Input voor automatische tijd en positie update

AIS-functies en functionaliteit

Dual AIS-ontvanger: ontvanger Frequentie: 161.975MHz, 162.025MHz

PLL gecontroleerde Circuitry

Ondersteunen AIS-informatie: Naam van het vaartuig, Type vaartuig, roepnaam, MMSI-nummer, IMO-nummer, Draft / grootte van het schip, Positie, SOG / COG / Bochtaanwijzer / Koppen, Status / bestemming / ETA

NMEA0183HS Output (38400 Baud)

GPS Input Interface

RS232 en RS422-uitgang

AIS PPI op LCD (Plot)

AIS 101

Over AIS

De marine Automatic Identification System (AIS) is een locatie en vat informatie rapportagesysteem. Het maakt het mogelijk schepen uitgerust met AIS automatisch en dynamisch te delen en regelmatig bijwerken van hun positie, snelheid, koers en andere informatie, zoals schip identiteit met vergelijkbaar uitgeruste schepen. Positie is afgeleid van het Global Positioning System (GPS) en communicatie tussen schepen is door het zeer hoge frequentie (VHF) digitale uitzendingen. Er zijn een aantal typen AIS inrichting als volgt:

Klasse A transceivers. Deze zijn vergelijkbaar met de klasse B transceivers, maar ze zijn ontworpen om te worden gemonteerd op grote schepen zoals vrachtschepen en grote passagiersschepen. Klasse A transceivers zenden op een hogere VHF-signaalsterkte dan klasse B transceivers en kan daarom meer verre schepen worden ontvangen, en ook vaker te verzenden. Klasse A transceivers zijn verplicht op alle schepen van meer dan 300 bruto ton op internationale reizen en bepaalde typen passagiersschepen onder het SOLAS-voorschriften.

Klasse B transceivers. Soortgelijke klasse A transceivers in vele opzichten, maar gewoonlijk goedkoper vanwege de minder stringente eisen. Klasse B transceivers zenden op een lager vermogen en bij een lagere rapportage tarief dan klasse A transceivers.

AIS-basisstations. AIS basisstations worden gebruikt door Vessel Traffic Systems te controleren en de controle van de uitzendingen van AIS transceivers.

Navigatiehulpmiddelen (AtoN) transceivers. AtoNs zijn transceivers geplaatst op boeien of andere gevaren voor de scheepvaart, die de details van hun locatie naar de omringende schepen te zenden.

AIS-ontvangers. AIS-ontvangers zullen over het algemeen ontvangt uitzendingen van klasse A transceivers, klasse B transceivers, AtoNs en AIS-basisstations, maar geen informatie over het schip waarop ze zijn geïnstalleerd niet zenden.

V50 is een AIS Receiver

Statische en dynamische scheepsgegevens Er zijn twee categorieën van informatie die door een AIS transceiver: statische en dynamische data. Het schip? S dynamische gegevens, welke locatie, snelheid over de grond (SOG) en koers over de grond (COG) omvat, wordt automatisch berekend met behulp van de geïnstalleerde AIS-antenne. Statische gegevens is informatie over het schip, die in de AIS-transponder moet worden geprogrammeerd. Dit houdt in:????? Mmsi (MMSI) Naam van het vaartuig vaartuig roepnaam (indien beschikbaar) Scheepstype afmetingen Schip In de meeste landen is de werking van een AIS-transponder is opgenomen onder het schip s marine bepalingen VHF licentie?. Het schip waarop de AIS-unit wordt geïnstalleerd moet daarom beschikken over een actueel marifoon licentie die de AIS-systeem, schip Call Sign en MMSI nummer geeft.


Bestel nu uw B&G V50 en ontvang het thuis in een paar dagen. Bovendien, kunt u verschillende maten en kleuren kiezen voor B&G V50, zodat het aansluit op uw behoeftes. Op dit momen is B&G V50 in voorraad en de prijs is 403.95 $. Met onze variëteit in Communicatie artikelen, vindt u alles wat u nodig heeft op één plaats.

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Specificaties

Klik op de link om meer informatie te krijgen over:

Gebruiksaanwijzing

Functies B&G V50

Product Type
Toesteltype

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden