`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Daiwa

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Product beschrijving Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

De Shoreline Shiner Z-serie combineert een reeks technische stekkers die zijn ontworpen voor zeevissen. Een formidabele bondgenoot voor het richten op bas, deze kunstaas is aangescherpt voor alle roofdieren van vergelijkbare grootte zoals Atlantische bonito. Uitgerust met eigenaar T haken, worden deze kunstaas geleverd met geïntegreerde lippen en een massaoverdrachtsysteem gebouwd rond een roestvrijstalen as.
Shoreline Shiner Z Vertice 80S
Deze zinkende minnow is de kleinste in het Shoreline Vertice-bereik. Bij een langzaam ophalen, werkt het door de eerste meter water - waar kleine prooien vaak worden achtervolgd door bas. Een ideaal kunstaas voor het werken door ondiepe delen van de waterkant.
Duikdiepte: 30 tot 80 cm. Haken: Owver ST 46 # 6
Shoreline Shiner Z Vertice 97F:
Dit super ondiepe kunstaas kan tot 80 cm onder het oppervlak worden bewerkt. Dankzij de drijvende dichtheid kunt u het bewerken over opgestegen rotsen waar andere kunstaas vast zou komen te zitten. Haalt langzaam op met opmerkelijke stabiliteit en een duidelijke rollende actie - genoeg om een op hun hoede bas te misleiden. Deze rollende beweging is zeer aantrekkelijk. Het stabiele zwaartepunt betekent dat je het kunstaas ook kunt gebruiken voor snel ophalen. Met een gepatenteerd massaoverdrachtsysteem bereikte dit kunstaas een gemiddelde werpafstand van 62,5 en een maximale werpafstand van 65,5 m in tests uitgevoerd door het Daiwa-team in Japan.
Duikdiepte: 30 cm tot 80 cm. Haken: Eigenaar ST 46 # 4
Shoreline Shiner Z Vertice 120F:
Deze zwevende minnow (120 cm) komt overeen met de meest voorkomende lokaantal voor bas. Dankzij het stabiele zwaartepunt kunt u de afstand op de cast optimaliseren. Het beschikt over een gepatenteerd Silent Weight Oscillating Plus-systeem dat het zwaartepunt op het gipsverband of op het ophaalsysteem verschuift door een gewicht langs een roestvrijstalen as vrij te geven. Deze beweging is volledig stil dankzij de HGS-technologie die de wolfraamkabel op zijn plaats houdt bij het ophalen om geen nabijgelegen bas te laten schrikken. Duikdiepte: 30 tot 120 cm. Haken: Eigenaar ST 46 # 5
Shoreline Shiner Z Vertice 140F en 140S:
Met hun lengte van 14 cm laten deze lokmiddelen de overdracht van wolfraammassa toe om over een nog langere as te werken. Dit betekent dat de massa een hogere snelheid oplost, waardoor u het kunstaas tot 78m kunt werpen (74.5 voor het drijvende model), de maximale afstand die is bereikt tijdens onze gietproeven in Japan (het gemiddelde was 72m). Dit kunstaas is ideaal voor stromingen en heeft een duidelijke rollende actie. De Shoreline Shiner Z 140 is beschikbaar in drijvende (F) en zinkende (S) modellen.
Duikdiepte van de 140F: 30 tot 120 cm; 140S: 50 tot 140cm. Haken: Eigenaar ST 46 # 4.


Wilt u meer vis- en zeilsport producten van het merk Daiwa? Bij waveinn, uw online vis- en zeilsport winkel, vindt uw een groot aantal vis- en zeilsport producten op het gebied van Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr. Op dit moment is Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr op voorraad. De wensen van onze klanten staan bij ons voorop daarom besteden wij veel aandacht aan het selecteren van vis- en zeilsport artikelen.

Functies Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Types aas
Gewicht
Product Type
Grootte
Dieptebereik
Kleur

Reviews en vragen van klanten (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review en verdien CoINNs

(alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een product review of stel een vraag aan ons toegewijde team van experten

Productcijfer

Let op: uw beoordeling wordt beoordeeld door ons personeel en binnen 5 werkdagen geplaatst. Uw vraag wordt per e-mail beantwoord, dus zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden