`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Garmin

Garmin Echomap Chirp 92Sv

Garmin Echomap Chirp 92Sv

Garmin Echomap Chirp 92Sv

Garmin Echomap Chirp 92Sv

Garmin Echomap Chirp 92Sv

  • Garmin Echomap Chirp 92Sv
  • Garmin Echomap Chirp 92Sv
  • Garmin Echomap Chirp 92Sv
  • Garmin Echomap Chirp 92Sv
  • Garmin Echomap Chirp 92Sv
  • Garmin Echomap Chirp 92Sv

Garmin Echomap Chirp 92Sv

Bekijk meer gerelateerde producten:

Product beschrijving Garmin Echomap Chirp 92Sv

Vissen met de kracht van CHIRP

9 inch kleurenscherm met toetsenbord controle

Verkrijgbaar met of zonder een transducer met een hoge brede CHIRP, 250 W en CHIRP DownVü / SideVü, 455/800 en 350 W

Panoptix ™ alziende sonar ondersteuning (transducer niet inbegrepen)

Voorgeladen wereldwijde basiskaart algemene referentie

Inclusief Quickdraw Contouren aangepaste HD kaart Software

Het wordt tijd dat je begon het vissen met de kracht van CHIRP sonar. De eenvoudig te installeren, eenvoudig te 9 inch echoMAP CHIRP 92sv transducer voor hoge breed CHIRP sonar en Garmin CHIRP SideVü ™ en Garmin CHIRP DownVü ™, de duidelijkste scan sonar op het water bevat te gebruiken. Het ondersteunt Panoptix sonar en omvat voorgeladen Quickdraw Contours software om direct je eigen HD-kaarten met 1 voet contouren als je vis. Interne 5 Hz GPS updates positie en rijrichting 5 keer per seconde. Het geeft NMEA 2000® ondersteuning voor motorgegevens, sensoren, FUSION LINK ™ audiosysteem, automatische piloot en nog veel meer. Cords stekker direct in de houder, zodat u snel te installeren en uw apparaat te verwijderen uit de macht en mount. Spiegel en trolling motor mounts inbegrepen.

De Garmin CHIRP Verschil:

De ingebouwde sonar mogelijkheden van echoMAP 92sv CHIRP sonar, de meest geavanceerde sonar technologie die beschikbaar is voor de vissen en varen publiek omvatten. CHIRP sonar biedt verbazingwekkend heldere doelstelling scheiding en definitie, want het brengt nog meer energie op het doel dan de traditionele sonar. Het bevat ook sonar opnamemogelijkheid dat de timing van de sonar aangifte met uw boten positie coördineert en slaat digitale informatie voor weergave op een computer met behulp van HomePort ™ planning software. Gebruik de gebruiker het delen van gegevens kabel te waypoints en routes tussen meerdere apparaten te delen.

Duidelijkste Scanning Sonar on the Water:

Garmin CHIRP DownVü en CHIRP SideVü scan sonar geven je bijna fotografische beelden van wat er onder en aan de zijkanten van je boot. Je ziet duidelijk structuur, objecten onder water en vis. Ook ondersteunt Minn Kota® en MotorGuide® trolling motoren met geïntegreerde transducers.

Upgrade met de beste kaarten op het Water:

Een enkele microSD ™ card slot biedt uitbreidbaar geheugen voor accessoire kaart aankopen zoals BlueChart® g2, BlueChart® g2 Vision, LakeVü HD of HD LakeVü Ultra. LakeVü HD Ultra en BlueChart g2 Vision bieden exclusieve Garmin Auto Guidance, een technologie die u stuurt naar uw hot spots. Op basis van de specificaties van uw boot, Autobegeleiding creëert direct een visuele pad u kunt volgen om ondiep water en andere obstakels in kaart gebracht te vermijden.

Maak je eigen HD-kaarten:

Quickdraw Contours is een gratis, eenvoudig te gebruiken software-functie al op uw compatibele Garmin-combo geïnstalleerd. Het creëert direct uw eigen gepersonaliseerde HD vissen kaarten met 1 voet contouren. Tailor ze aan uw behoeften te passen. Zij zijn uw kaarten - je ze bezitten. Houd de gegevens voor jezelf, of delen met de Quickdraw Gemeenschap over Garmin Connect ™. Er is geen speciale landmeetkundige deskundigheid vereist. Je vis gewoon terwijl het creëert kaarten. Je hoeft niet te wachten of stuur uw bestanden weg als andere mapping software vereist - uw resultaten verschijnen direct. Gebruik in combinatie met een van de volgende sonar transducers: Garmin Panoptix ™, HD ID ™ traditionele, CHIRP ingeschakeld, Garmin DownVü ™ of NMEA 2000® compatibele diepte. Heeft u meer dan 1 sonar apparaat geïnstalleerd aan boord? Quickdraw Contouren selecteert automatisch de meest capabele sonar apparaat om de beste resultaten voor u!

Rubriek en Position Opgefrist 5 keer per seconde:

Snelle, dynamische 5 Hz GPS / GLONASS verfrist je positie en rijrichting 5 keer per seconde om uw bewegingen op het scherm vloeiender te maken. Nu is het snel en gemakkelijk om te dalen tot 5.000 accurate waypoints en vind je weg terug naar uw geheime vissen hot spots.

Voeg Panoptix LiveVü Forward Sonar

Met LiveVü Forward uw boot kan bewegen of stationair. Waar uw trolling motor is gericht, ziet u live beelden van wat er gebeurt in het kader van het water. Let op je lokken als het zinkt, en zie de diepte en beweging als je het op te halen. Zie het te verplaatsen in verband met structuren in het water. Zie vissen zwemmen, reageren op uw aas; als ze vallen, zie je en voel de hit. Eenmaal op de haak, kijken naar de strijd op het scherm als het gebeurt. Met Panoptix LiveVü Forward, kunt u zien het allemaal tot leven komen tot 100 voet weg.

Neem Uw echoMAP met U:

Als je uit het water, is het gemakkelijk om uw echoMAP en veilig te houden. Je hoeft niet te knoeien met aansluiten en loskoppelen van de draden van het apparaat, omdat de snoeren rechtstreeks aansluiten op de berg. Zo kunt u snel te installeren en verwijderen van uw echoMAP uit de macht en de berg.

Verbeterde Autobegeleiding:

Je hoeft enkel de locatie waar u naartoe wilt en gepatenteerde Garmin Auto Guidance technologie direct doorzoekt relevante grafieken om een ​​veilige, virtuele pad op het scherm die je helpt om te voorkomen dat lage bruggen, ondiep water en andere obstakels in kaart gebracht en route te creëren.

Met verbeterde versie 2.0, heb je toegang tot meer functies en mogelijkheden. Je bent in staat om de berekende Autobegeleiding route aanpassen door het invoegen "via" wijst op tussenstops of bezienswaardigheden langs uw gewenste route. U kunt gemakkelijk bekijken gevaar punten langs uw berekende pad. En je kunt zelfs motiveren van uw compatibele Garmin-stuurautomaat om de route Auto Guidance volgen, automatisch. Andere 2,0 verbeteringen geven u de mogelijkheid om aankomsttijden te berekenen op elk punt op uw route (ideaal voor timing aankomsten te corresponderen met brug openingen en andere tijdkritische evenementen). Beter nog, kunt u nu uw uitgezet Autobegeleiding paden voor toekomstige navigatie besparen door een back ze op een SD ™ kaart met uw BlueChart g2 Vision of LakeVü HD Ultra cartography¹.

GPX Waypoints Transfer:

Als u waypoints, tracks of veelgebruikte routes die zijn opgeslagen op een andere fabrikant GPS product of op een Garmin handheld apparaat nu is het gemakkelijker dan ooit om die items naar uw nieuwe Garmin-kaartplotter, via industriestandaard GPX software opmaak. GPX is een open standaard formaat voor GPS-data-uitwisseling op verschillende platforms en applicaties. Met deze eenvoudig te gebruiken interface technologie, is Garmin genomen "geen waypoint achtergelaten" naar een geheel nieuw niveau van de handel omhoog gemak.

FUSION Link Entertainment System:

Geniet van de mogelijkheid om alle compatibele FUSION Link ingeschakeld audiosystemen direct vanaf uw compatibele kaartplotter beeldscherm te controleren.

Speciale Sailing Kenmerken:

Ondersteunde SailAssist functies zijn onder meer laylines, verbeterde windroos, koers en koers over de grond lijnen en ware wind datavelden. Gauge displays zijn ontworpen om het belangrijk te voorzien, moeten informatie in één oogopslag, met inbegrip van ware en schijnbare windhoek, set en drift, waar of schijnbare windsnelheid, horizontale grafieken en een data-bar met aanpasbare datavelden weten. Om u te helpen een wind maximaliseren concurrentievoordeel te behalen, uw kaartplotter beschikt over een pre-race begeleiding pagina die uw virtuele startlijn laat zien, samen met datavelden tonen laylines, tijd om te branden voor de start en een race timer.

Fysiek & Prestaties:

Fysieke afmetingen: 11.3 "x6.4" x2 "(28.8cmx16.3cm x5.1cm)

Display size, BxH: 4.4 "x7.8"; 9 "diagonaal (19.8cmx11.2cm; 22.75cm diagonaal)

resolutie display, BxH: 800 x 480 pixels

Type scherm: WVGA-scherm

Gewicht: 2,3 lbs (1 kg)

Water cijfer: IPX7

Antenne: Intern of extern via NMEA 2000

NMEA 2000® compatibele

NMEA 0183 compatibele

Stroomverbruik: 11W

Montage opties: Bail of flush

Garmin Marine Network ™ poorten: 1 Panoptix ™ poort

Kaarten en geheugen:

Voorgeladen kaarten: None

Accepteert data kaarten: 1 microSD ™ -kaart

Waypoints: 5000

Routes: 100

Track log: 50.000 punten; 50 opgeslagen tracks

Kaartplotter Kenmerken:

Garmin Sonar compatible:

Ondersteunt AIS (tracks richten op schepen positie):

Ondersteunt DSC (geeft positie gegevens van DSC staat VHF radio):

Getijtafels:

Sonar Technische specificaties:

Dubbele frequentie (50/200 kHz) sonar staat:

Dual beam (77/200 kHz) sonar staat:

Frequenties ondersteund: CHIRP (laag, midden, hoog) Traditioneel: 50/77/200 kHz DownVü: 260/455/800 kHz SideVü: 260/455/800 kHz

Zendvermogen: 500 W (RMS) / 4000 W (piek tot piek)

CHIRP sonar-technologie: Ja (Ingebouwde) DownVü ™:

Maximale diepte: 2300 ft @ 77 kHz, zoetwater 1100 ft @ 77 kHz, zoutwater (diepte capaciteit is afhankelijk van het type waterbodem en andere wateromstandigheden)

Bottom lock (shows terug te keren van de bottom-up):

Watertemperatuur log en grafiek:

Sonar opname:

Sonarverleden rewind

aansluitingen:

Transducer pin nummers: 12

NMEA 0183 ingangen: 1

NMEA 0183 uitgangen: 1

In de doos

Transducer Versie:

echoMAP CHIRP 92sv met een wereldwijde basiskaart

Stroom- / datakabel

tilt mount

vrijgave cradle Quick

Beschermende hoes

Schotmontageset

GT52HW TM transducer (12-pins)

transom mount

Trolling motor mount

Hardware

Documentatie

Zonder Transducer Versie:

echoMAP CHIRP 92sv met een wereldwijde basiskaart

Stroom- / datakabel

tilt mount

vrijgave cradle Quick

Beschermende hoes

12 pin sirene naar 8-pins transducer-adapterkabel

Schotmontageset

Hardware

Documentatie


Wilt u meer vis- en zeilsport producten van het merk Garmin? Bij waveinn, uw online vis- en zeilsport winkel, vindt uw een groot aantal vis- en zeilsport producten op het gebied van Garmin Echomap Chirp 92Sv. Op dit moment is Garmin Echomap Chirp 92Sv op voorraad. De wensen van onze klanten staan bij ons voorop daarom besteden wij veel aandacht aan het selecteren van vis- en zeilsport artikelen.

Functies Garmin Echomap Chirp 92Sv

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden