`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Molix

Molix Venator 1/2 Double Willow

Molix Venator 1/2 Double Willow

Molix Venator 1/2 Double Willow

Molix Venator 1/2 Double Willow

Molix Venator 1/2 Double Willow

Molix Venator 1/2 Double Willow

  • Molix Venator 1/2 Double Willow
  • Molix Venator 1/2 Double Willow
  • Molix Venator 1/2 Double Willow
  • Molix Venator 1/2 Double Willow
  • Molix Venator 1/2 Double Willow
  • Molix Venator 1/2 Double Willow
  • Molix Venator 1/2 Double Willow

Molix Venator 1/2 Double Willow

Product beschrijving Molix Venator 1/2 Double Willow

De Venator is gebouwd met een "tapered" roestvrijstalen draad. Het is gemaakt met een dunner en flexibele bovenarm om meer vibraties rechtstreeks op de bladen en een dikkere onderarm aan te trekken om meer kracht te geven wanneer u de vis recht in de boot moet zwaaien. De haak is gemaakt met een zware draad en de zeer hoge kwaliteit vergeleken met andere spinnerbaits die op de markt worden verkocht. Al deze eigenschappen maken de nieuwe Venator een van de sterkste en meest gewilde lokken ooit gebouwd. Molix heeft ook serieus aandacht besteed aan het hoofdvorm. Het is ontworpen met een speciale "Flat Head" -vorm die het perfecte evenwicht geeft tijdens elke opkomst met een super aantrekkelijke kant-tot-kant-actie. Het oversized 3D-oog is bewezen om de vis te trekken en een natuurlijke aantrekkingskracht te geven aan deze lokken. De rok is gemaakt van "fijn gesneden" silicium en beschikt over een echt leven zoals een typische actie van aasvissen. Het wijdprofielblad dat op Venator wordt gebruikt, helpt vibraties te verhogen, zelfs tijdens lage snelheid en langzaam rollende opnamen.

Molix heeft deze lokken afgerond dankzij de suggesties en tests die door Mike "Ike" Iaconelli Eilte US Pro Angler zijn gemaakt. Voor de Venator is ook de Ike's Signature Series Colors beschikbaar, en is Mike zelf die ons deze kleuren uitlegt in detail:

# 18 Bogolu Dace

Deze kleur is gemodelleerd van de kleine minnow, chub en dace fooi soorten die bas houden van eten! De rok en hoofdkleuren verbetert de flits en de vibratie en zorgen ervoor dat de vis reageert! Dit is een echt veelzijdige kleur die helder schijnt in helder water en stroom en rivier situaties!

# 19 Pummel Fish

Dit was gebaseerd op de klassieke zwarte en blauwe kleur die zo effectief is in andere soorten lokken als jigs en trillingsjigs. De afgezwakte zwarte bladen maken deze een heel bijzondere! Het is perfect voor lage lichtomstandigheden en bij nachtvissen! Het is ook een slaper bij het vissen in extreem helder water!

# 20 Paars Sinsay

Deze kleur werd genomen uit het feit dat de meeste aasvoedersoorten een witte en paarse glans hebben op hun kleur. Shad, Alewife, Haring, Witte Baars, Crappie, White Bass en vele andere soorten foerage hebben dezelfde kleurkenmerken. Deze kleur is ook een geweldige kleur in rivieren en getijwater!

# 21 modder ader

Dit is echt een coole kleurencombinatie die normaal gesproken moeilijk te vinden is. Het heeft verschillende toepassingen. Ten eerste, voor extreem modderig of gekleurd water, biedt de voorste oranje mes en koperen combinatie de bas de mogelijkheid om het gemakkelijker te vinden. Ook is het een perfecte wedstrijd bij het vissen in de tankkleurige waterkleur waar voederachtige soorten zoals gouden shiners en roach aanwezig zijn. Het koperblad maakt deze uit elkaar!

# 22 Neon Charmer

Deze luide kleurspinnerbaits is al jarenlang een van mijn favoriete kleuren! Het heeft verschillende toepassingen. Ten eerste, voor extreem agressieve vis en specerijen zoals smallmouth of bevlekt bas, fungeren de lichte Chartreuse bladen als een vererger en een impulsstaking veroorzaken; Vooral wanneer het heel snel wordt opgehaald! De rokskleur en de platte matafwerkingskop maken het een perfecte match voor veel abrikozen en panvisserijen die veel Chartreuse en lichtoranje kleur hebben. Tenslotte, zoals Mud Vein, is het ook een geweldige vuile waterkleur en helpt het basspoor het aas.

# 23 Blue Gill

Deze kleur is gecreëerd om te passen aan een van de meest KEY fijngebakken die bas eten: panvis, bluegill, sunfish, shell crackers en oorlogsmondjes. De combinatie van blues, greens en geeljes, naast de barpatroon, maakt dit perfect voor alle watercondities. Dit is een super veelzijdige kleur die ik graag hou van visvissen rond deze panvissoorten!

Modellen en maten:

Venator 1 / 2oz Double Willow kleur beschikbaar: 01 - 02 - 03 - 04 - 06 - 07 - 10 - 11 - 12 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23

Venator 1 / 2oz Willow Tandem kleur beschikbaar: 01 - 02 - 03 - 04 - 06 - 07 - 10 - 11

Venator 5 / 8oz Double Willow kleur beschikbaar: 01 - 02 - 03 - 04 - 06 - 07 - 10 - 11 - 12

Venator 5 / 8oz Willow Tandem kleur beschikbaar: 01 - 02 - 03 - 04 - 06 - 07 - 10 - 11

Gewicht: 1/2 oz. (14g) <> 5 / 8oz (15,5g)


Bestel nu uw Molix Venator 1/2 Double Willow en ontvang het thuis in een paar dagen. Bovendien, kunt u verschillende maten en kleuren kiezen voor Molix Venator 1/2 Double Willow, zodat het aansluit op uw behoeftes. Op dit momen is Molix Venator 1/2 Double Willow in voorraad en de prijs is 14.45 $. Met onze variëteit in Lokaas artikelen, vindt u alles wat u nodig heeft op één plaats.

Functies Molix Venator 1/2 Double Willow

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden