`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Nds

Nds iManager Battery Display Wireless

Nds iManager Battery Display Wireless

  • Nds iManager Battery Display Wireless
  • Nds iManager Battery Display Wireless

Nds iManager Battery Display Wireless

Product beschrijving Nds iManager Battery Display Wireless

Het voortdurende onderzoek en de expertise die voortvloeit uit de Power Switch en Energy Meter heeft geleid tot de iMANAGER, volledig ontworpen en ontwikkeld door NDS iMANAGER, is het innovatieve systeem dat alle accu's en energiebehoeften beheert. Het laat vooral toe om de verbinding in "permanent parallel" van vrijetijdsbatterijen te vermijden.

IMANAGER beheert, gelijktijdig of afzonderlijk, maximaal drie batterijen met verschillende technologieën en stroomsterkte.

Het verbetert hun efficiëntie en behoudt de duur ervan, dankzij de automatische batterijvergroting o. Het iMANAGER touchscreen toont alle beschikbare informatie op zowel de accu's als de mogelijke toepassingen en hiermee kunt u de batterijen handmatig activeren of deactiveren met een aanraking voor een meer aangepast beheer.

IMANAGER controleert voortdurend de spanning van zijn twee batterijen, rekening houdend met de lading en de ontladingsstromen, bepaalt en selecteert automatisch de gebruikte batterij en streeft ernaar hetzelfde ladingniveau te houden om hun prestaties te verbeteren.

Een van de meest opmerkelijke functies is onder meer de automatische batterijschakelaar o, die onder drie verschillende omstandigheden geactiveerd is:

Wanneer de spanning van een of beide batterijen onder de kritieke limiet van 10,5V ligt.

Wanneer de spanning van een of beide batterijen gedurende meer dan 15 minuten onder 11V blijft.

Wanneer de temperatuur gemeten op één of beide batterijen boven de limiet van 70 ° ligt.

Op deze manier wordt de efficiëntie en de fatale schade vermeden.

IMANAGER heeft ook een specifieke motorbatterijuitgang; Wanneer het systeem een ​​laadbron (netschakelaar of zonnepaneel) op de batterijen van de service detecteert en ze 100% vol opladen, levert het maximaal een maximale batterij op de motorbatterij. 4A stroom om het in rekening te houden, waardoor u onaangename verrassingen na lange stops vermijdt. Het is mogelijk om via het display met het apparaat te communiceren, door meerdere informatie te controleren, zoals de toestand van de accu's.

Belangrijkste kenmerken

Automatisch of handmatig beheer van een of twee servicebatterijen, zelfs van verschillende technologieën en stroomsterkte.

Specifieke motorbatterijuitgang, wanneer servicebatterijen 100% opladen (bijv. Opslag).

Het toont de status van het laden van accu's.

Het toont opladen en ontladen van Ampère en spanning.

Batterijschakelaar o Automatisch (onder 11V) of handmatig, via het aanraakscherm.

Het bevat informatie en aanbevelingen over het beheer en onderhoud van batterijen.

Datum en tijd visualisatie.

Temperatuurbewaking tijdens lading / ontlading, voor een betere beveiliging.

BlackBox / Displayverbinding via kabel (kabeljauw iM 12 150) en draadloos (kabeljauw iM 12 150W).


Als u meer wilt weten over Nds iManager Battery Display Wireless of andere producten van het merk Nds in de Elektriciteit categorie bij waveinn, dan heeft u geluk. Wij hebben een groot aanbod in verschillende producten zodat u uw activiteiten kunt beoefenen met het beste apparatuur. Vergeet niet om onze Batterij accessoires collectie te bekijken, u kunt kiezen uit producten van Nds, één van de beste merken in het branche.

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een review of vraag de experts

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy