`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Simrad

Simrad Arimar R509LH W

  • Simrad Arimar R509LH W
  • Simrad Arimar R509LH W
  • Simrad Arimar R509LH W

Simrad Arimar R509LH W

Bekijk meer gerelateerde producten:

Product beschrijving Simrad Arimar R509LH W

R509LHW De nieuwe breedband transducers vertegenwoordigen de volgende generatie van de technologie die het mogelijk maken de vissers om nieuwe geheimen te ontgrendelen in fishfinding. Deze transducers zijn ontworpen voor gebruik met de BSM BSM 2 en 3 high performance peilmodule

Airmar? S nieuwe Breedband transducers vertegenwoordigen de volgende generatie van de technologie die het mogelijk maken de vissers om nieuwe geheimen te ontgrendelen in fishfinding. Deze transducers zijn ontworpen voor gebruik met breedband, CHIRP, FM, en Spread Spectrum fishfinders.

CHIRP Fishfinders transporteren over een brede frequentieband plaats van een enkele frequentie. Dit wordt ook wel? Frequency Modulation? of? Spread Spectrum? Transmissies. Deze golfvormen zijn typisch lange duur en kan bijvoorbeeld vanaf 42 kHz en eindigt bij 65 kHz. Energie die in het water kan 10 tot 50 maal groter is dan een traditionele fishfinder. Door het opslaan van de vorm van de verzonden golfvorm in het geheugen en te vergelijken met de ontvangen echo behulp patroonvergelijking (ook wel puls compressie), is het mogelijk doelen binnen de geluidsoverlast te vinden en hun bereik met grote nauwkeurigheid (zie foto) nauwkeurig te bepalen.

Traditionele fishfinders:

zenden pulsen met een frequentie (bijvoorbeeld 50 kHz en 200 kHz) en deze puls wordt vaak aangeduid als een? tone burst ?. Deze pulsen kunnen zeer hoog vermogen, maar zijn meestal zeer korte duur en dit beperkt de energie die in het water kan worden overgebracht. Met geluid barstte fishfinders is er altijd de afweging tussen pulslengte en target resolutie. Als bijvoorbeeld een fishfinder zendt een puls die 500 microseconden in duur, heeft een pulslengte van 0,7 m (2,4?). Met een toon uitbarsting, kan geen doelen worden opgelost die dichter bij elkaar dan de puls lengte. Dus vissen minder dan 0,7 m (2,4?) Uit elkaar als een enkele grote massa en vis minder dan 0,7 m (2,4?) Vanaf de bodem zal verschijnen bevestigd aan de zeebodem en moeilijk of onmogelijk te detecteren. Zie grafische illustratie hierboven. Langere pulslengten 50 kHz worden doorgaans gebruikt om meer energie te steken in het water te diep water detectie te verbeteren, maar een verdubbeling van de puls lengte vermindert discriminatie doel met de helft daardoor afbreuk te doen aan de resolutie en detail. Er is geen? Gratis lunch?

Met CHIRP fishfinders:

er is geen afweging tussen pulslengte en target resolutie. Terwijl CHIRP fishfinders kan uitgang minder piekvermogen dan een conventionele fishfinder, wat echt belangrijk is de energie te steken in het water met elke puls. Wide band, frequentie gemoduleerde pulsen (130 210 kHz, bijvoorbeeld) kan zeer lang duren en zet 10 50 maal meer energie in het water. Onovertroffen doel detectie en resolutie wordt bereikt met digitale signaalverwerking met behulp van patroonherkenning technieken. Met CHIRP fishfinders, kan het vermogen om de scheiding tussen de vis en tussen de vis en de bodem te bepalen enkele inches in vergelijking met verscheidene voeten met traditionele fishfinders. Nauw gegroepeerd vis kunnen nu worden weergegeven als afzonderlijke targets plaats van een enkele massa en tonen vis dicht bij de bodem plaats verborgen. Zie grafische illustratie. Het is bekend dat de verschillende vissoorten en vis maten terug sterkere echo's als bepaalde frequenties. Met de traditionele fishfinders werken op vaste frequenties (50k Hz en 200 kHz), kan vis echo's zwak of helemaal niet gedetecteerd worden. Sinds CHIRP fishfinders zenden pulsen over een breed frequentiebanden, dit maximaliseert vis detectievermogen

Kenmerken:

Extreme doel detail en beeldresolutie op alle diepten

Nauwkeurige scheiding tussen baitfish en vis voor de hengelsport

Onderkant van discriminatie van de vis die op de zeebodem

Diep klinkende nauwkeurigheid tot op 3.000 m (10.000?)

Het vermogen om doelen te detecteren op grotere diepten en hogere snelheden

Het vermogen om doelen binnen de ruis (? Sneeuw? Op het displa vinden


Als u de beste Elektronica producten van Simrad wilt kopen, dan bent u op de juiste plaats bij waveinn. Bij waveinn werken we altijd met de beste merken zoals Simrad om u te voorzien in de beste kwaliteit en beste prijs op al uw vis- en zeilsport producten zoals Simrad Arimar R509LH W. Plaats uw bestelling nu en ontvang Simrad Arimar R509LH W zo spoedig mogelijk.

Functies Simrad Arimar R509LH W

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden