`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Actisense

Actisense Engine Monitoring Unit

  • Actisense Engine Monitoring Unit
  • Actisense Engine Monitoring Unit

Actisense Engine Monitoring Unit

Produktbeskrivelse Actisense Engine Monitoring Unit

Den Actisense ØMU-1 er en specialiseret analog til NMEA 2000-Gateway, der konverterer data fra analoge motor afsendere i NMEA 2000. ØMU-1 aktiverer NMEA 2000 display udstyr til at overvåge motoren på et skib.


ØMU-1 har en PC-baseret konfigurationsværktøj som giver indstillingerne inde i ØMU-1 ændres de passer bedst til motoren det er at arbejde med, hvilket gør det en fleksibel løsning for mange motor gør og modeller.


Stand til at måle en bred vifte af motor parametre, ØMU-1-rapporter, hvordan motoren kører og deler information på tværs af netværket.


Designet til at forenkle konvertering af analoge motor parametre (f.eks temperatur, tryk og RPM) i NMEA 2000 Motor PGN'er, ØMU-1 forenkler processerne og reducerer antallet af input / output-ledninger, der kræves på hver motor.


Derudover ØMU-1 understøtter også konvertering af transmissionsparametre analoge og batteristatus til de tilknyttede NMEA 2000 PGN'er.


Den todelte skrueklemmetilslutning system giver mulighed for en let plug forbindelse til en motor ledningsnet.


Flere motorer understøttes af indstillingen af ​​motorens instans ved hjælp af ØMU-1 konfigurationsværktøj. Øjeblikket en ØMU-1 per motor er understøttet. Er i øjeblikket planlagt Understøttelse af flere motorer på en enkelt ØMU-1 som en fremtidig firmware opdatering.


Den tilpassede tilfælde sikrer, at elektronikken er forseglet samtidig giver hurtig adgang til de elektriske forbindelser.


En valgfri DIN-skinne montage kit er også tilgængelig. Sættet er velegnet til brug med en skinne, type EN 50 022 eller en G sektion skinne, type EN 50 035 bestilles DIN-skinnen kit med varenummer:. DIN-KIT-1.


Det anbefales, at en Actisense NGT-1 NMEA 2000 PC-interface er til rådighed for hver ØMU-1 installation.


Den NGT-1 kan bruges til at opdatere firmwaren, forbinde Configuration Tool og vise data på en pc til diagnostiske og orientering ved hjælp af NMEA Reader. Besøg NGT-1 side for produkt detaljer.Funktioner


- 6 Gauge indgange


- 4 alarmindgange


- 2 Tacho indgange


- Logs samlede motor kalk ved hjælp af tacho indgangene


- 2 Auxiliary input til yderligere fleksibilitet


- Simple single wire gauge-forbindelser; fælles fodslag refereres


- Manuelle målinger ikke er påkrævet, når du konfigurerer


- Firmware kan opdateres i løbet af NMEA 2000-netværk


- Let tilpasning til forskellige installationer (kræver en NGT-1 og PC-software)


- Vandtæt elektroniske og stænktæt tilslutninger Stikbare stik til hurtig og nem installation


- Valgfri DIN-skinne montage kit til rådighed


I maritim og fiskeri butikken, waveinn, kan du finde forskellige størrelser i Actisense Engine Monitoring Unit og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Actisense Engine Monitoring Unit eller måske Elektronik fra vores online maritim og fiskeri butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet maritim og fiskeri udstyr og Actisense Engine Monitoring Unit anmeldelser.

Funktioner Actisense Engine Monitoring Unit

Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk