`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Airmar

Airmar B258

  • Airmar B258
  • Airmar B258

Airmar B258

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Airmar B258

Milford, NH - April 3, 2006 - Ny til 2006, har Airmar lanceret sin B258, en ny 1kW dualfrequency (50/200kHz) transducer manipuleret til at gøre populære 600W fishfinders udføre som deres mere kraftfulde storebrødre-især når de opererer på 50kHz.


Det er det ideelle transducer valg for rekreativ sport fiskerbåde, 26 fod og større, samt små til mellemstore kommercielle fiskerbåde.


Denne bronze transducer erstatter Airmars ærværdige B256 model, maksimere theperformance af fishfinders fra alle majoranufacturers. Den leveres som standard med en precisiontemperature sensor og kan installeres på skibe med op til 25 grader i deadrise når det bruges med en Højtydende spartling.


Med Airmar nye multi keramisk element byggeri, B258 er 25 gange mere følsom ved 50 kHz end en enkelt-element transducer, og 16 gange mere følsom ved 200 kHz. De B258'snarrow beam konfigurationer vil helt klart vise individuelle fiskestimer, og separate bund fisfrom levested på dybder på op til 2.200 meter.


For lystfiskere, der søger optimal ydelse ved høj hastighed, Airmar anbefaler installerer den nye B258with et valgfrit, custom-fit Højtydende spartling. Ved at sikre rent vand flow tværs thetransducer ansigt, kåben hjælper med at levere tydelige fiske-ekkolod billeder og en ren bund spor med hastigheder på op til 30 knob.


Den B258 er også tilbydes i en agterspejlsmontering udgave, kaldet TM258-den eneste 1kW hækmonteret transducer på markedet i dag.


Den nye B258 er også tilbydes med Airmars Transducer ID ™ indstilling, en eksklusiv funktion thatempowers transduceren og fishfinder til "kommunikere" med hinanden. Dette vil allowcompatible fishfinders til "ID" specifikke Airmar transducer modeller / konfiguration og finjustere

sig til at optimere ydeevnen.


Er du på udkig efter Airmar B258? Alle Airmar er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Airmar B258 og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos waveinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i maritim og fiskeri udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Airmar B258

Installation

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk