`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Alfatronix

Alfatronix DDi 24 24

  • Alfatronix DDi 24 24
  • Alfatronix DDi 24 24

Alfatronix DDi 24 24

Produktbeskrivelse Alfatronix DDi 24 24

DDi spænding konverter til en række forskellige anvendelser


Hvis du har brug for til at passe 24V udstyr på et 12V køretøj, så en 12V til 24V konverter giver en hurtig og nem måde at konfigurere dit system. Eller, hvis du har brug for at stabilisere dit spænding eller isolere dit system, så DDI Series of 24V-24V er løsningen.


Design og produktion


Alle Alfatronix kommuterede omformere brugte design og er bygget med de samme begreber for de meget succesfulde fremstillingsprocesser PowerVerters der opfylder kravene i 24V.


Hurtig installation


Alle ALFATRONIX omformere forbruge en udledning på mindre end 15mA, hvilket er sandsynligvis mindre end afladningsstrømmen af ​​batteriet i køretøjet.


Alle produkter er indlejret i en monteringsklemme, som er fastsat i tre punkter muliggør montering på ujævn overflade. Det er let at montere klippet ind i akavede steder, og derefter sætte enheden i position.


En rød lysdiode indikerer, når udgangsspændingen af ​​konverteren. Dette giver sikkerhed installation ingeniør og hastigheder fejlfinding.


På udkig efter Alfatronix DDi 24 24? Kig ikke mere! waveinn tilbyder et stort udvalg i Stik modeller. Opdag vores nye Elektronik tilbud, hos waveinn. Lavet af Alfatronix, dette Stik produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk