`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Alfatronix

Alfatronix PowerVerter PV6S 6/10A

  • Alfatronix PowerVerter PV6S 6/10A
  • Alfatronix PowerVerter PV6S 6/10A

Alfatronix PowerVerter PV6S 6/10A

Produktbeskrivelse Alfatronix PowerVerter PV6S 6/10A

En bekvem måde til at betjene masseproduceret 12Vdc-udstyr som mobiltelefoner, bilunderholdning, professionel kommunikation og telematikudstyr, køleskabe, fjernsyn mv fra de 24Vdc mobile elektriske systemer, der findes på dieselmotorer og fartøjer.

Der er 11 produkter i PowerVerter-området fra 3A til 50A i isolerede eller almindelige jordkonfigurationer. De er optimeret til højvolumen 24Vdc til 12Vdc applikationer som på tunge lastvogne, busser, busser, byggeri, skovbrug og landbrugskøretøjer, kommercielle og fritidsfartøjer.

Alle enheder bruger en strømstyrke på mindre end 15mA, hvilket sandsynligvis er mindre end selvudladningsstrømmen på køretøjets batteri. I de fleste tilfælde kan dette ignoreres, hvilket gør installationen hurtigere ved at fjerne behovet for at montere en fjernbetjening.

Alle produkter passer til et 'Click' n 'Monteringsbeslag, der er fastgjort i tre punkter, så det kan monteres på ujævne overflader. Det er nemt at passe klipet ind i ubehagelige steder, og klik derefter simpelthen på enheden i position. En rød LED indikerer, når der er output fra konverteren.

Funktioner:

Ikke-isoleret (fælles jord) 24VDC til 12VDC Converter

En bekvem måde at betjene 12VDC udstyr fra 24Vdc mobile elektriske systemer

24VDC indgang

12VDC udgang

6A Kontinuerlig udgangsstrøm

10A intermitterende udgangsstrøm

Specifikationer:

Dybde: 5,0 cm

Længde: 9,0 cm

Bredde: 9,0 cm


Kender du alt til Alfatronix PowerVerter PV6S 6/10A? Hos waveinn, vælger vi maritim og fiskeri udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Elektronik varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Strøm udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Alfatronix. Alle vores mærker er testet af vores hold af maritim og fiskeri eksperter!

Funktioner Alfatronix PowerVerter PV6S 6/10A

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk