`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Amec

Amec Camino 108

Amec Camino 108

Amec Camino 108

Amec Camino 108

  • Amec Camino 108
  • Amec Camino 108
  • Amec Camino 108
  • Amec Camino 108
  • Amec Camino 108

Amec Camino 108

Produktbeskrivelse Amec Camino 108

CAMINO-108 er en ny AIS transponder generation B klasse, som giver dig mulighed for at overføre data til andre AIS udstyrede skibe, og modtage data grafisk display dedikeret kortplotter eller PC - afgørende at forbedre den måde at undgå kollision i vandet.


Design vejen -108 gør det muligt at kvalificere sig som en højtydende AIS transponder. Med en transmissionskapacitet og mere optimeret end andre transpondere reception CAMINO-108 er kendetegnet ved kompakt, robust og har en langt mindre end tidligere generationer transpondere størrelse.


Dobbelt kanal receivere AIS aktiveret for at lette overvågningen af ​​skibe og alle AIS-signaler som klasse A, klasse B, Aten og SART.


Din NMEA2000, NMEA0183 og vandtæt USB-port sikrer nem integration plotter og computere .. SD-kort slot, der inkorporerer CAMINO-108 gør AIS-data optager lettere end nogensinde.funktioner:


- Høj ydeevne


- NMEA2000, NMEA0183 og USB-tilslutning.


- SD Card Slot


- Høj følsomhed GPS-modtager GPS-antenne indbygget + Agressor -21.


- Lavt strømforbrug, 12/24 V DC input.


- Med et kompakt og elegant design carcarasa.


- Leveres med AIS Viewer og Configuration software til PC


Hvad ville du sige til at finde Amec Camino 108 til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din maritim og fiskeri butik. Køb det bedste udstyr fra Amec og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Elektronik varer.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk