`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Asari

Asari Dekiru Jigging 30 m

  • Asari Dekiru Jigging 30 m
  • Asari Dekiru Jigging 30 m

Asari Dekiru Jigging 30 m

Produktbeskrivelse Asari Dekiru Jigging 30 m

Den Asari fluorocarbon serien har den højeste styrke monofilament linjer med den bedste qualityprice forholdet på markedet.


Den Asari Fluorocarbon og Asari Fluorocarbon DEKIRU SUPRA linjer fremstillet af dette japanske mærke er nu blevet suppleret med en ny fluorocarbon linje, som kommer i 30 m ruller og har store diametre specielt designet til at modstå angreb fra store, forslugne rovdyr tilbyder enestående usynlighed, selv for de største diametre.Specifikationer:


- Vægt: 10,16


Asari Dekiru Jigging 30 m, er med garanti den bedste i maritim og fiskeri udstyr. Hos waveinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din maritim og fiskeri butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Asari giver dig. Vores hold af maritim og fiskeri experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Fiskeriudstyr, til den bedste pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk