up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoAsari Line Sento Colors 300 M
  • Asari Line Sento Colors 300 M
  • Asari Line Sento Colors 300 M
  • Asari Line Sento Colors 300 M
  • Asari Line Sento Colors 300 M

Asari Line Sento Colors 300 M

Asari Line Sento Colors 300 M

Asari Line Sento Colors 300 M

Asari Line Sento Colors 300 M

plus
Asari

Asari Line Sento Colors 300 M

Produktbeskrivelse Asari Line Sento Colors 300 M

Jigging er langt mere radikal og specialiseret end mange andre alternative fiskeri stilarter. Faktisk lidt friktion ved en linie under

bundfiskeri eller trolling er ubetydelig i forhold til den endeløse trækker og slæbebåde kræves for jigging.


På grund af den løbende gnidning med guider og de hyppige linje fangster og hang-ups, den linje kræver en specialiseret behandling for at gøre det sikkert og pålideligt, og at give fiskerne tillid.


Den Asari japanske mærke har designet Sento Multiculor linjen for at overvinde disse hindringer opstår, når jigging, leverer en linje for at opfylde kravene i denne yderst effektiv, men krævende fangstmetode.


Asari Line Sento Colors 300 M er en vare der hører til Fiskeliner kategorien indenfor Fiskeriudstyr, i din nautisk sport og fiskeri butik, waveinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online waveinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Asari Line Sento Colors 300 M? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til nautisk sport og fiskeri, lavet med den største passion.

Funktioner Asari Line Sento Colors 300 M

Slags linje

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up