`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Asari

Asari Magnum 10x100 m

Asari Magnum 10x100 m

Asari Magnum 10x100 m

  • Asari Magnum 10x100 m
  • Asari Magnum 10x100 m
  • Asari Magnum 10x100 m
  • Asari Magnum 10x100 m

Asari Magnum 10x100 m

Produktbeskrivelse Asari Magnum 10x100 m

D-MAGNUM er en flettet line fremstillet af 100% Dyneema tråde, der er behandlet med et beskyttende lag silikone og auto-smøremiddel til at øge sin modstand og holdbarhed.


UVA-beskyttelse er garanteret af sin eksklusive "No Sun" fremstilling system. En automatisk pre-komprimering teknik kaldet "endeløse fletning" reducerer forspænding og dermed forbedrer ydeevnen af ​​denne top af rækken fletning.


En høj modstand linje, uden hukommelse og enestående evne til lange kast.


Alle maritim og fiskeri produkter og Fiskeliner er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos waveinn kan du finde en masse Fiskeriudstyr fra Asari. Prisen på Asari Magnum 10x100 m er 79.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Asari magnum 10x100m

-

Må jeg vide, hvad betyder 10x100? Jeg er interesseret i at købe, følgelig venligt svar med fulde detaljer og længden af ​​produktet

vore eksperters svar

Hej! Det er en 100 m spole, og tykkelsen er angivet på vælgeren. Tak for dit spørgsmål!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk