`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Attwood

Attwood Round Interior Light

  • Attwood Round Interior Light
  • Attwood Round Interior Light

Attwood Round Interior Light

Produktbeskrivelse Attwood Round Interior Light

Fra den største cruiser til den mindste fiskekutter, Attwood har indvendige, høflighed, nytteværdi og arbejdslamper til at gøre dine ture sjovere og projekter mere produktive. Vi tilbyder let at installere loftslys med både traditionelle pærer samt LED-teknologi i en række af stilarter. Tegning 3 watt ved 12 VDC.

Den Attwood L6300 Series LED belysningssystem repræsenterer state of the art design styret af bekvemmelighed, holdbarhed og effektivitet. Overgangen til LED-teknologi eliminerer vedligeholdelse forbundet med typiske halogen / xenon indvendige belysning. Vores lysdioder er normeret til 50.000 timers brug, og er beskyttet af en 10 års garanti. Det betyder, belysning, der lover at være problemfri for de kommende år. Samtidig med en lav vedligeholdelse løsning på traditionel marine belysning, de L6300 Series lys nå et nyt niveau af sikkerhed for forbrugerne. Ved at reducere overflade varme med næsten 100 ° F i forhold til traditionel halogen belysning, vores lys eliminere sikkerhedsrisiko, der kan opstå, hvis lys er tændt i længere tid, eller er placeret under eller i nærheden af ​​lavtliggende kabinet.


Hvad ville du sige til at finde Attwood Round Interior Light til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din maritim og fiskeri butik. Køb det bedste udstyr fra Attwood og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Elektronik varer.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk