`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Banten

Banten Active Diplexer

Banten Active Diplexer

Banten Active Diplexer

  • Banten Active Diplexer
  • Banten Active Diplexer
  • Banten Active Diplexer
  • Banten Active Diplexer

Banten Active Diplexer

Produktbeskrivelse Banten Active Diplexer

For at køre AIS transponder-modtagere eller tilslutning af en VHF-antenne er påkrævet. Hvis du allerede har en VHF bord tilsluttet din VHF-radio, med C-00260, kan du bruge den samme antenne, og dermed undgå installation af 2 VHF antenner (en for radio og en for VHF AIS hold)

Er du helt vild med maritim og fiskeri? Få din Banten Active Diplexer og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Banten. Glem ikke vores store udvalg i Elektronik, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive maritim og fiskeri er de fleste af vores Kommunikation varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk