`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Banten

Banten SuperSteel

  • Banten SuperSteel
  • Banten SuperSteel

Banten SuperSteel

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Banten SuperSteel

VHF antenne med 1,5 M rustfrit stål dupsko. 156-162Mhz frekvens, gain og impedans 50 ohm 3dBi. Inkluderer 5m RG58 kabel.

Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos maritim og fiskeri. Køb Banten SuperSteel, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som maritim og fiskeri, lige som Elektronik, så du ikke mangler noget. waveinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Banten SuperSteel

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God antenne med et forbedringssystem for udsættelse.

-

Det tog et stykke tid at ankomme, men han undskylder den situation, vi oplever ... Antennen virker stærk, selvom tråden til at gøre den fast er plastik. Vi vil se, om det med havets slag varer lang tid ... Det eneste, der er metallisk, er den ydre beklædning, næsten et ornament. Emission-modtagelse test fint.

Banter rustfrit ferrule antenne

-

Den Antenne ankom i god tid på at overveje sin rejse over land fra Italien til England det var godt pakket i et paprør. Min eneste kritik er, at på inspektion ser det ud til, at det rustfri ferrule er mere af en krave og blot tilføjer nogle ekstra støtte til nylon gevind basen er det ikke en massivt rustfrit ferrule med rustfri tråd.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk