`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Berkley

Berkley Nanofil 270 m

Berkley Nanofil 270 m

Berkley Nanofil 270 m

  • Berkley Nanofil 270 m
  • Berkley Nanofil 270 m
  • Berkley Nanofil 270 m
  • Berkley Nanofil 270 m

Berkley Nanofil 270 m

Produktbeskrivelse Berkley Nanofil 270 m

Ikke en Mono. Ikke en Braid. Den næste generation af fiskeri linje. NanoFil er lavet af gel-spundet polyethylen, meget gerne en superline.


Denne ultimative spinderhjul fiskesnøre består af hundredvis af Dyneema ® nanofilaments der er molekylært forbundet og formes til en samlet glødetråd fiskesnøre.


Dyneema, Verdens Stærkeste Fiber ™ giver denne linje superline typen styrke og vores uni-filament proces gør det føles og håndtag som en glat monofilament


The Next Generation i fiskesnøre. Unified glødetråd teknologi giver den ultimative fordel mod en lang række af arter.


Slå længere og føler alt med den ultimative spinderhjul linje.


Minimum diameter, maksimal styrke - vores tyndeste linje nogensinde er lavet.


Nul hukommelse eliminerer line sammenfiltring.Fordele ved NanoFil


- Vores længste casting linje! Lystfiskere vil opleve enestående casting distance og præcision giver dem for at dække mere vand og fange flere fisk!


- Nul strækning betyder fremragende følsomhed. Nu kan du føle dig alt fra de letteste pickupper til de skurrende strejker.


- Med en utrolig høj andel styrke / diameter, er dette den tyndeste Berkley linje alligevel betyder at du kan gå lettere end nogensinde før.


- Nul hukommelse eliminerer line tangles, hvilket betyder, du bruger mindre tid udrede linjer og mere tid på at fiske.


Hvis du står og mangler en Berkley Nanofil 270 m, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Fiskeriudstyr udstyr fra mærker som Berkley, er produceret af de bedste materialer. Berkley er eksklusiv design maritim og fiskeri er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Berkley Nanofil 270 m i dag!

Funktioner Berkley Nanofil 270 m

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Confort de lancer fabuleux

-

Utilisé en ørred område, efter 37 poissons entre 500gr og 1kg en autentisk de décrochés, er det et godt valg, der er modstandsdyktig og ser længe mere ud. Det giver dig mulighed for at benytte dig af dine anbefalinger. Producerbare og miljømæssige hindringer hindrer bilernes egenskaber.

Nonofil

-

Berkley nanofil 0,06 er et ideelt materiale til mikrobrænding og kan også med sikkerhed modstå fangsten af gedde 3-4 kg på en korrekt konfigureret friktionskobling. Derfor er det det bedste valg til at tackle følsomhed og afstøbningsafstand. Måske vil nogle bruge vanskelighederne med valget af knuder, men på internettet kan du finde knuder til nanofil uden problemer.

Ingeniør

-

Materiale Meget god i de første par anvendelser. Derefter linjen gør ringe men styrke synes at blive opretholdt. Tjenesten fremragende.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk