`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Bushnell

Bushnell Binocular Tripod Adapter

  • Bushnell Binocular Tripod Adapter
  • Bushnell Binocular Tripod Adapter

Bushnell Binocular Tripod Adapter

Produktbeskrivelse Bushnell Binocular Tripod Adapter

Gør enhver kikkert stativ klar.


Anbefales til langvarig observation med enhver kikkert på 10x eller mere.


Lige nu har vi tilbud på Bushnell Binocular Tripod Adapter. Kig ind i vores online maritim og fiskeri butik, hos waveinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste maritim og fiskeri udstyr. Vi har også varer som maritim og fiskeri, og alt det gode fra Bushnell, til de bedste priser.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Overholdelse af ordren

-

Perfekt til alt, deadline og produkt efter mine ønsker er jeg glad ... fordi jeg vil være i stand til at observere på en fast måde og sandsynligvis til anerkendelse af mine forskellige Phv-mål

Korrekt produkt

-

Stativet ankom ordentligt pakket og er som forventet. Metallic, godt færdig, den eneste "fangst" er, at tråden kunne være lidt mere langstrakt for at kunne justere den lettere i kikkert. Ellers udfører den sin funktion godt og tester den med 10x50 kikkert på 1 kg. af vægt ca. Tilsyneladende ville det understøtte meget tungere modeller uden problemer.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk