`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Bushnell

Bushnell Universal Digiscoping Bracket

Bushnell Universal Digiscoping Bracket

  • Bushnell Universal Digiscoping Bracket
  • Bushnell Universal Digiscoping Bracket
  • Bushnell Universal Digiscoping Bracket

Bushnell Universal Digiscoping Bracket

Produktbeskrivelse Bushnell Universal Digiscoping Bracket

Bushnell Universal Digiscoping Adapter placerer dine forskellige point-&-shoot digitalkameraer tæt på okularet af dit teleskop, så du kan fange opløsning billeder høje, fri fra vignettering, direkte via din rækkevidde. Det har en klemring med 3 spændeskruer til fastgørelse til enten okular eller omfanget kroppen selv, som kan være gavnligt for anvendelsesområder med lidt sarte okular forsamlinger. I modsætning til de fleste af disse enheder, Bushnell Digiscoping Adapter hurtigt kan kameraet svinge væk til observation formål, vender derefter tilbage til højre på den ideelle punkt for billedbehandling, så snart du har brug for det.


Justering kamera og okular er lettere, når okularet har en bred, flad bageste element, der præsenterer et bredt mål for kameraerne vision om at passe ind. Og længere øjenafstand på okularet letter placere digitalkamera længere bagud det, så du kan bruge mere af kameraer zoom-funktion til at forstørre dele af dækningsområder opfattelse.


Næsten enhver digital peg og skyd kamera vil arbejde med beslaget.


Som med alle ventures i verden af ​​digiscoping, youll nødt til at ansætte en god teknik og godt udstyr for at få gode billeder, hvilket betyder en robust stativ, et fornuftigt høj lukkertid, og så meget omsorg som er muligt at forbyde kameraets bevægelser. Dette bør altid omfatte anvendelse af kameraets elektroniske udløserknappen kabel eller fjernbetjeningen, hvis kameraet har en sådan kapacitet. Ved brug af kameraer uden fjernbetjening frigivelse eller fjernbetjening, Vixens # 39191 kabeludløser beslag er til rådighed valgfrit at tillade fyring kameraet uden at røre den.


Kan knytte til udsigtskikkert hus (i stedet for på mere skrøbelige okular)

3 strammeskruerne anbringe adapteren til omfang

Justerer til ideelt set placere nogen digital point & shoot kamera bag okularet

Hurtigt svinger væk til udveksling mellem observation og billedbehandling


Hvad ville du sige til at finde Bushnell Universal Digiscoping Bracket til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din maritim og fiskeri butik. Køb det bedste udstyr fra Bushnell og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Både varer.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk