`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

CTEK

CTEK 56 308 MXS 5.0 Test and Charge Charger

  • CTEK 56 308 MXS 5.0 Test and Charge Charger
  • CTEK 56 308 MXS 5.0 Test and Charge Charger

CTEK 56 308 MXS 5.0 Test and Charge Charger

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse CTEK 56 308 MXS 5.0 Test and Charge Charger

MXS 5.0 TEST & CHARGE kombinerer en avanceret mikroprocessorstyret batterilader med et batteri og generator test funktion til at levere det ultimative batteri test, opladning og vedligeholdelse.


Opladning - MXS 5.0 TEST & CHARGE giver fremragende præstationer på batterier fra 1.2Ah op til 110Ah. Opladeren løser en bred vifte af batteri problemer og funktioner omfatter en patenteret automatisk desulfuriseringsgrad skridt og en særlig renovering skridt, der vil genoplive og gendanne dybt afladte og lagdelte batterier.


Den patenterede Float / Puls vedligeholdelse gør opladeren ideel til opretholdelse på lang sigt. Recond og koldt vejr OPTION fungere individuelt eller sammen i både lille batteri og batteriets normale programmer giver stor fleksibilitet for brugeren.


Test - Tre nemme at bruge programmer til at teste batteriets spænding, start magt og generator ydeevne til at give et fuldstændigt billede af batteri og køretøj ladesystem sundhed.


CTEK 56 308 MXS 5.0 Test and Charge Charger, er med garanti den bedste i maritim og fiskeri udstyr. Hos waveinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din maritim og fiskeri butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som CTEK giver dig. Vores hold af maritim og fiskeri experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Elektronik, til den bedste pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Indgangsspænding og stikkontakt

-

Hej, bedes du oplyse, hvad der er indgangsspænding og stikkontakt til CTEK 56 308 MXS 5.0 Test- og opladningsoplader Tak, CE

vore eksperters svar

Hej, spændingen er 12V-5A.
Hilsen.

Ctek oplader

-

Supersb..Span til Malysia leveret på 4 dage.

Ctek oplader

-

Godt produkt leverede hurtigt alt ok!

Det gik godt, gode produkttest og bærer stænger

-

Godt produkt, det tog et stykke tid at nå destinationen (næsten 15 dage) på grund af en vis forvirring med transportøren.

Meget tilfreds

-

Senk igen, tak

Fremragende tester og oplader.

-

En god kombination af oplader og tester. En bred vifte af batterikapacitet, som passer til, fra motorcykel til bil. To slags kontakter.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk