up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoCTEK MXS 10
  • CTEK MXS 10
  • CTEK MXS 10
  • CTEK MXS 10
  • CTEK MXS 10
CTEK

CTEK MXS 10

CTEK MXS 10

CTEK MXS 10

CTEK MXS 10

plus

CTEK MXS 10

Produktbeskrivelse CTEK MXS 10

MXS 10 er en lader, der tilbyder state of the art teknologi. Den er ideel til professionel brug og fremragende på værksteder, i campingvogne, autocampere, både og biler. MXS 10 er perfekt til løsning af en bred vifte af batteri problemer.


Det tilbyder funktioner såsom batteri, der viser, om et batteri kan modtage og holde på en opladning, en særlig istandsættelse funktion, der genskaber stratificeret og dybt afladte batterier, unik vedligeholdelsesopladning samt en temperatursensor til optimeret opladning uanset vejrforholdene.


Det har også en strømforsyning mode, som gør det muligt at batteriet kan kobles fra køretøjet uden at miste vigtige indstillinger. Den unikke skærm tillader brugeren at følge hele opladningsprocessen.


MXS 10 er en fuldautomatisk 8-trins lader, der leverer 10A til 12V-batterier fra 20-200Ah og er velegnet til vedligeholdelsesopladning op til 300Ah. Laderen er IP 65-klassificeret (stænk-og støvtæt) og udviklet til at beskytte køretøjets elektronik og gnistfri, beskyttet mod forkert polaritet og sikret mod kortslutning.Specifikationer:


- Volt: 12V


- Nominel spænding AC: 220-240VAC, 50-60Hz


- Ladespænding: NORMAL: 14,4 V, COLD / AGM: 14,7 V, RECOND: 15,8 V, SUPPLY: 13,6 V


- Min batterispænding: 2.0V


- Ladestrøm: 10A max


- Strøm, lysnettet: 1.0A RMS (ved fuld ladestrøm)


- Returstrøm: <1Ah/month


- Ripple: <4%


- Omgivelsestemperatur: -20 ° C til +50 ° C, udgangseffekt reduceres automatisk ved høje temperaturer


- Lader type: 8 trin, fuldautomatisk opladningscyklus


- Batterityper: Alle typer af 12V bly-syre-batterier (WET, MF, Ca / Ca, AGM og GEL)


- Batterikapacitet: 20-200Ah, op til 300Ah til vedligeholdelse


- Mål: 197 x 93 x 49mm (L x B x H)


- Isolering: IP65


- Vægt: 0,8 kg


I nautisk sport og fiskeri butikken, waveinn, kan du finde forskellige størrelser i CTEK MXS 10 og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe CTEK MXS 10 eller måske Elektronik fra vores online nautisk sport og fiskeri butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet nautisk sport og fiskeri udstyr og CTEK MXS 10 anmeldelser.

Funktioner CTEK MXS 10

Underkategorier
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Over 10

-

Meget godt produkt, service og levering er hurtig.

Produktudtalelse

-

Indtil videre er jeg tilfreds med produktet! Men det er stadig for tidligt at have en konkret mening om produktet. Jeg har den stadig kun i min besiddelse i en uge.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up