`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Daiwa

Daiwa AG ASB

Daiwa AG ASB

  • Daiwa AG ASB
  • Daiwa AG ASB
  • Daiwa AG ASB

Daiwa AG ASB

Produktbeskrivelse Daiwa AG ASB

Funktioner:

Krop Og Rotor Frp.

Uendelig Antireverse.

Guide Great Diameter Threads.

Grafitspole.Daiwa AG ASB har officiel fabriksgaranti fra Daiwa. Som en official Daiwa forhandler, alle maritim og fiskeri produkter, har to års fabriksgaranti. Hos waveinn, vælger vi kun kvalitets Fiskeriudstyr produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Reels der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Daiwa AG ASB

Lever holdning
Type hjul

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Daiwa ag 6000 asb

-

Desværre er det ikke meget blød nuværende fiskeri hjul (:-( For DAIWA snarere en ringere model. Men DAIWA kun kokke med vand og har ikke genopfundet hjulet. Derfor er denne rolle er til surf fiskeri og tungere bundfiskeri ikke anbefales (:-(

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk