`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Daiwa

Daiwa Caldia LT 2018

Daiwa Caldia LT 2018

  • Daiwa Caldia LT 2018
  • Daiwa Caldia LT 2018
  • Daiwa Caldia LT 2018
  • Daiwa Caldia LT 2018

Daiwa Caldia LT 2018

Produktbeskrivelse Daiwa Caldia LT 2018

Caldia gør sin indtræden i verden af ​​LT-hjul: stærkere og mindre modeller. Den slanke profil skjuler en forstærket mech, mens den bringer Caldia 2500 under 200g mærket. Denne fjervægt strækker sig til Tough Digigear-gearet, hvis volumen, tykkelse og tænder er blevet raffineret for optimal ydeevne: glat snoede og øget holdbarhed og styrke. Disse fordele forstærkes af den magnetiske Mag-forseglet olie, et unikt Daiwa-koncept. En endelig udvikling kommer i den forstærkede rene rustfri stålakse.

Funktioner:

ATD-dragteknologi, fuldstørrelsestryk-knap

Lejer: 6 + 1 inklusiv 1 CRBB

ZAION carbon body og DS4 carbon Air Rotor

Aluminiumspole med Long Cast-profil

CrossWrap line lay

Ultralight one-piece skruesikkert lufthåndtag i aluminium

Specifikationer:

Vægt: 185 g

Teknologi:

ATD:

ATD'en har skiver, der er imprægneret med specialfedt til optimering af energiudbyttet. Dette usædvanligt højkvalitetsprodukt giver mere slipekraft i starten og giver en mere stabil og progressiv træk. Risikoen for at bryde ud på kampen holdes til et minimum, da ATD justerer sig til hver fase af kampen: arbejder hurtigere og mere progressivt i første omgang, men tilbyder et fastere hold for kraften i midterfasen. Det er denne adaptive funktion, der giver den sit automatiske navn.

Luftrotor:

Air Rotor skiller sig ud for sin balance, sejhed og følsomhed.

Den buede profil og 15% vægtreduktion sammenlignet med standardrotorer giver optimal slidstyrke og eliminerer vibration takket være det sænket tyngdepunkt.

Tough Digigear

Cross Wrap:

Denne teknologi krydser linjen rundt om spolen for optimeret aflæsning på støbningen. Dette er absolut nøglen til at forhindre tangles og linjespids.

Uendelig Anti Reverse:

Det nye Infinite Anti Reverse-system aktiveres med 4 gange mindre kraft end et klassisk system.

Mindre end 2g er nødvendig for at indgive Real Stopper-systemet, hvilket eliminerer enhver håndtagbevægelse, hvilket giver følsomhed til det næste niveau.

Silent Oscillation:

Den perfekte afstemning af kontaktpunkterne mellem helicoid og lige tænder skaber et energiudbytte tæt på 99% og lydløs rotation. Daiwa geartog giver overlegen svingning.

Luftskader:

Den hule Touch Air Bail er lavet af SUS303 stål og er 20% hårdere end en solid titanium bail af samme vægt og med en levetid 13 x længere.

Twist Buster II:

TB2 afhentningsvalsen er udviklet af Daiwa og præcisionsværktøj for at sikre optimal linielængde.

ABS II:

I modsætning til klassiske cylindriske spole designs er ABS spoler tilspidset for at begrænse risikoen for at blive smadret på støbningen. Desuden reducerer læben friktionen for at øge afstøbningsafstanden.

Reservespole:

Nogle hjul leveres med en ekstra spole. De fleste er identiske med originalen, men kan komme i et andet materiale eller en størrelse.


I maritim og fiskeri butikken, waveinn, kan du finde forskellige størrelser i Daiwa Caldia LT 2018 og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Daiwa Caldia LT 2018 eller måske Fiskeriudstyr fra vores online maritim og fiskeri butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet maritim og fiskeri udstyr og Daiwa Caldia LT 2018 anmeldelser.

Funktioner Daiwa Caldia LT 2018

Lever holdning
Type hjul

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

En lille perle !!

-

Super flot lille hjul.

Stor-lille teknologisk mirakel

-

Alt, hvad Daiwa kan byde på for en krævende fisker - kraft, lethed, drejningsmoment - uden tvivl en af de bedste hjul, jeg nogensinde har brugt!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk