`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Daiwa

Daiwa Emcast BR LT

Daiwa Emcast BR LT

  • Daiwa Emcast BR LT
  • Daiwa Emcast BR LT
  • Daiwa Emcast BR LT
  • Daiwa Emcast BR LT

Daiwa Emcast BR LT

Produktbeskrivelse Daiwa Emcast BR LT

Specifikationer:

1
ATD-træk-teknologi (Automatic Tournament Drag)
Lejer: 3 + 1
DS4 polycarbonatlegeme og rotor for større styrke uden at ofre lethed
Originale og ekstra spoler i aluminium
På tværs af spirelinjen lå


Teknologi:

LYS OG RUG:
LT er et nyt koncept inden for Daiwa engineering, der har produceret nye størrelser på hjul, der er mindre og hårdere end nogensinde. Det helt redesignede Digigear-drev er forstærket.

Masket forsynet med:
MAGSEALED olie er en magnetisk olie, der bruger luftfartsteknologi til at beskytte hjulkomponenter og garantere jævn rotation.
De nye MAGSEALED-lejer er designet til at vare længere end nogensinde. Kuglerne er indkapslet i et helt vandtæt leje. De indre og ydre ringe er magnetiseret og sammenføjet med vandtæt og stabil MAGSEALED olie. Buren løber glattere og er beskyttet mod urenheder.
Dette betyder, at hjulens oprindelige ydelse bevares på ubestemt tid. Glattheden er langt over sammenligning med et vandtæt industrielt leje: MAGSEALED olie fjerner behovet for en samling, hvilket betyder, at du ikke vil opdage nogen friktion i vinden.
Disse MAGSEALED-lejer er placeret på hver side af drivgearet i vores flagskibsruller, så du kan aktivere dem med den mindste drej på håndtaget for optimal viklingens glathed. Konceptet er blevet miniaturiseret til anvendelse på rullen på nogle af vores hjul.

Mag Sealed:
MAGSEALED olie er en magnetisk olie, der bruger luftfartsteknologi til at beskytte interne hjulkomponenter og garantere jævn rotation.
MAGSEALED teknologi er baseret på en magnetisk olie udviklet af NASA. Dette flydende led blev oprindeligt brugt til indvendige funktioner på harddiske - hvilket giver støvisolering men ikke vandtætning. Daiwa-ingeniører påtog sig udfordringen med at skabe en vandtæt olie og arbejdede for at kontrollere intensiteten af den magnetiske kraft. Dette tog hundreder af forsøg med justeringer ned til mikroniveau! Teknologien er blevet prøvet og testet på vandet sammen med verdens bedste specialister inden for hver disciplin, og den har givet en påviselig gevinst i rotationsglatten.

Luftrotor:
Air Rotor skiller sig ud for sin balance, sejhed og følsomhed.
Den buede profil og 15% vægtreduktion sammenlignet med standardrotorer giver optimal viklingsglatthed og eliminerer vibrationer takket være det sænkede tyngdepunkt.

Styrketests:
Når der anvendes tryk på en rotor, svækkes standardmodeller ved de punkter, der er angivet i gult og rødt, mens luftrotoren spreder belastningen over hele sin buede struktur.

Digigear:
Et digitalt skåret gear med høj præcision helicoide tænder for optimal fluiditet i vinden.

Stille oscillation:
Den perfekte indstilling af kontaktpunkterne mellem helicoide og lige tænder skaber et energiudbytte tæt på 99% og lydløs rotation. Daiwa geartog tilbyder overlegen vindingsglatthed.

Luftforsikring:
Den hule Touch Air Bail er fremstillet af SUS303 stål og er 20% hårdere end en massiv titaniumkæde med samme vægt og med en levetid 13 x længere.

Twist Buster:
Twist Buster pick-up rulle er udviklet af Daiwa og præcisionsværktøj til at garantere optimal linjelægning.
Systemet minimerer risikoen for linjespind på hentningen.

ABS II:
I modsætning til klassiske cylindriske spole-konstruktioner er ABS-spoler koniske for at begrænse risikoen for sammenfiltring på støbegodset. Derudover reducerer læben friktion for at øge støbeafstanden.
Det nye ABSII-design er optimeret til at give dig rekordafstande på rollen.

Motorplade:
Sidepladerne på hver side af kroppen beskytter mekanikerne og øger din hjuls levetid.


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos maritim og fiskeri. Køb Daiwa Emcast BR LT, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som maritim og fiskeri, lige som Fiskeriudstyr, så du ikke mangler noget. waveinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Daiwa Emcast BR LT

Type hjul
lysposition
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Dejlig rolle

-

Pris / ydelse er rigtig. Silkeagtigt glat frihjul

Anmeldelse

-

Fantastisk service.

Hej.

-

Fantastisk service og pris.

Tilfredshed

-

Rulle som beskrevet, godt produkt. Hurtig levering og modtaget uden skader. Tak WAVEINN.

Fantastisk hjul!

-

Jeg købte 5000 C-modellen til fiskeri tæt ved kysten i det sydlige Carolina, jeg har lige modtaget den, og den har udseendet af en 150 eller 200 rulle, der er meget begejstret over at bruge denne ting til kobiakungsfisk og bundfiskeri

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk