`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Daiwa

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr
  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr
  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr
  • Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Produktbeskrivelse Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Emeraldas Dart II fås i en langsom (S) -model, der er ideel til langsomt at undersøge et lag vand, når blæksprutter opfører sig galop. En ændring i nedstigningshastigheden kan ofte vise sig at være vigtig, og det er absolut nødvendigt at have Dart II S-blæksprutter i kassen! Ledningen er markeret med en S, så du nemt kan skelne den fra de originale og Super Slow-modeller. Formen på blyet er designet til at maksimere støbeafstand. Denne lokkemaskine er udstyret med dobbelt SaqSaq-kroge og er en allieret, der ikke lader dig ned!


Specifikationer:

Nedstigningshastighed: 6 sek / m.
Vægt: # 3,0 / 13 gDu kan også finde Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr i vores Fiskeriudstyr kategori, fra din online maritim og fiskeri butik, eller hvad med Pirke. Vi har også mange andre ting fra Daiwa, hos waveinn, har vi et kæmpe udvalg af maritim og fiskeri varer, som måske er noget for dig. Daiwa er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre maritim og fiskeri, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Daiwa Emeraldas Dart II S 3.0 13 gr

Slags lokker
Vægt
Produkttype
Størrelse
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk