`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Daiwa

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm
  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm
  • Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Produktbeskrivelse Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Hæfteklammen Classic Shad fås nu i de bedste farver til gedde, zander og aborre. Gædesættet leveres i to komplementære farver FireTiger og Urume, den første til at stimulere rovdyr og den anden til at efterligne et 15 cm bytte. Leveres med et 10g belastet hoved og en størrelse 6/0 krok.

Zander sæt kommer i tre farver Pearl, Purple Ayu og FireTiger, der dækker størstedelen af zander fiskesituationer. Leveres med et 7,5 g indlæst hoved på en størrelse 2/0 krog. Endelig tilbyder aborre set fire softbaits i de samme farver som zander kit samt Holo Orange. For at få de bedste resultater, match lyse farver med grumset vand og lavt lys og naturlige farver til klar himmel og åben himmel. Abboresættet leveres med et 5g rundt belastet hoved og en størrelse på 1/0.

Specifikationer:

Mål: 4 x 7,5 cm

Indlæst hoved: 5g / 1/0


Hvis du skal bruge nye Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm, har vi dem her til den bedste pris. waveinn har det og andre top kvalitets varer som maritim og fiskeri. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de maritim og fiskeri, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Daiwa Perch Kit Classic Shad 75 mm

Slags lokker
Vægt
Produkttype
Størrelse
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk