`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Daiwa

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr
  • Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Produktbeskrivelse Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Shoreline Shiner Z-serien samler en række tekniske stik, der er designet til havfiskeri. Disse lokke er en formidabel allieret til at målrette mod bas, og er slået sammen for alle rovdyr af lignende størrelse, såsom atlantisk bonito. Disse lokker er udstyret med ejer T-kroge med integrerede læber og et masseoverføringssystem bygget omkring en rustfri stålakse.
Shoreline Shiner Z Vertice 80S
Denne synkende nyd er den mindste i området Shoreline Vertice. Ved langsomt hentning fungerer det gennem den første meter vand - hvor små bytte ofte jages af bas. En ideel lokkemaskine til at arbejde gennem lavvandede sektioner af forstranden.
Dykke dybde: 30 til 80 cm. Krog: Owver ST 46 # 6
Shoreline Shiner Z Vertice 97F:
Denne super lavt lokke kan arbejdes ned til 80 cm under overfladen. Dens flydende tæthed giver dig mulighed for at bearbejde den over hævede klipper, hvor andre lokke vil sætte sig fast. Henter med langsom hastighed med bemærkelsesværdig stabilitet og en markant rullende handling - nok til at narre en skeptisk bas. Denne rullende bevægelse er meget attraktiv. Det stabile tyngdepunkt betyder, at du også kan bruge lokken til en hurtig hentning. Med et patenteret masseoverførselssystem opnåede dette lokke en gennemsnitlig støbeafstand på 62,5 og en maksimal støbeafstand på 65,5 m i test udført af Daiwa-teamet i Japan.
Dykke dybde: 30 cm til 80 cm. Krog: Ejer ST 46 # 4
Shoreline Shiner Z Vertice 120F:
Denne flydende nør (120 cm) svarer til den mest almindelige lokkestørrelse, der bruges til bas. Dens stabile tyngdepunkt giver dig mulighed for at optimere afstanden på støbningen. Det kan prale af et patenteret Silent Weight Oscillating Plus-system, der skifter tyngdepunktet på støbningen eller på udløseren ved at frigive en vægt langs en rustfri stålakse. Denne bevægelse er helt stille takket være HGS-teknologien, der holder wolframledningen på plads på hentningen for ikke at sprænge bas i nærheden. Dykke dybde: 30 til 120 cm. Krog: Ejer ST 46 # 5
Shoreline Shiner Z Vertice 140F et 140S:
Med deres længde på 14 cm tillader disse lokker overførslen af wolframmasse at fungere over en endnu længere akse. Dette betyder, at massen arbejder med en større hastighed, så du kan kaste lokken ud til 78 m (74,5 for den flydende model), den maksimale afstand opnået under vores støbningstest i Japan (gennemsnittet var 72 m). Denne lokkemaskine er ideel til strømme og udfører en markant rullende handling. Shoreline Shiner Z 140 fås i flydende (F) og synkende (S) modeller.
Dykke dybde på 140F: 30 til 120 cm; 140S: 50 til 140 cm. Krog: Ejer ST 46 # 4.


Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr, købt hos waveinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online maritim og fiskeri butik, hvor du kan finde masser af varer fra Daiwa, færdiggør din ordrer af maritim og fiskeri varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Daiwa Shoreline Vertice Shiner Z Floating 140 mm 25.6 gr

Slags lokker
Vægt
Produkttype
Størrelse
Dybde anvendelsesområde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk