`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Daiwa

Daiwa Spitfire Seabass

Daiwa Spitfire Seabass

  • Daiwa Spitfire Seabass
  • Daiwa Spitfire Seabass
  • Daiwa Spitfire Seabass

Daiwa Spitfire Seabass

Produktbeskrivelse Daiwa Spitfire Seabass

Spitfire Seabass serien er et virkelig omfattende udvalg af stænger. Dækker alt fra land eller båd til alle nybegyndere, der ønsker at blive hooked på havture fiskeri med specialbygget udstyr. Hvis navnet giver væk hovedmålene for disse stænger, vil det ikke stoppe med at bruge de længere modeller (1002XH, 1102XH) til shore jigging opsætninger for alle rovdyr, få stik i vanskelige områder eller komme ind i de større bølger væk fra stranden . Modellerne 702 MH og 802 MH er ideelle til støbning og hentning af stilarter med små stik og softbaits. 742HMH-modellen er ideel til bløde lokkemad, der fiskes under båden, og er en all-terrain rod par excellence. 802HXH fungerer perfekt til soft lokke arbejde fra åbne eller pilothouse både har længden til at arbejde over fribordet, men kan også slutte sig til 902HXH og 962HXH i din søgen efter bonito eller bas med jigs og tunge plugger fisket cast og hente stil. Med 702XH kan du bruge store bløde lokker og jigger på lodret fra båden.

Funktioner:

Kulstof

Sæt over leddene

Aluminiumoxidførere

Ergonomisk hjulsæde integreret i EVA håndtaget

EVA-håndtag med høj densitet

Regelmæssig handling

Specifikationer:

Vægt: 120

Støbegods: 7 28


Daiwa Spitfire Seabass findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Daiwa Spitfire Seabass fra vores store online maritim og fiskeri lager waveinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos waveinn er der pris garanti på alt maritim og fiskeri udstyr fra Daiwa.

Funktioner Daiwa Spitfire Seabass

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God værdi for pengene

-

Med titlen siger jeg alt.

Fiskestang

-

god fiskestang med stor opsætningsreserve

Fremragende

-

Præcis den der havde brug for meget lys og dækker med god lancering fra 10 gr til 20 gr ud over det er nødvendigt at tilpasse undertråd og gevind for et fantastisk resultat.

Meget fint

-

stor værdi for pengene

Meget god stangkvalitet / prisforhold.

-

Alt perfekt, god stok og hurtig forsendelse. God service, jeg vil helt sikkert gentage.

Reed

-

Light. Jeg valgte den mest magtfulde, og den er superstiv. Men godt, det er til kajakroning

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk