up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoEntel HT649
  • Entel HT649

Entel HT649

plus
Entel

Entel HT649

Produktbeskrivelse Entel HT649

Bærbar VHF radiotelefon med SOLAS display. Obligatoriske lystbåde sejler i zone 1 og zone 2, endda gøre det for zone 5 og ikke installeret med en fast VHF for alle handlende. Leveres med alt det nødvendige for at opfylde


lovgivning: SOLAS VHF, 1 genopladeligt batteri, 1 forseglet genopladelige batteri nødsituation oplader. Alle kanaler: International, USA og Canada. Direkte adgang til kanal 16. Beskyttelse IP68 (undervandsfartøj til 5 meters dybde i 1 time).


Bygget med bestandige materialer stød, korrosion, støv, fugt og sollys. Bemærk lavt batteri. Valgfri håndfri funktion (tilbehør er nødvendigt).


Er du på udkig efter Entel HT649? Alle Entel er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Entel HT649 og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos waveinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i nautisk sport og fiskeri udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Entel HT649

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up