`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fusion

Fusion Marine Bluetooth Module

  • Fusion Marine Bluetooth Module
  • Fusion Marine Bluetooth Module

Fusion Marine Bluetooth Module

Produktbeskrivelse Fusion Marine Bluetooth Module

The Fusion MS BT100 audio modul er en af ​​nyskabelserne i lyd til havmiljøet poserer Fusion Electronics. Det er en snap med Bluetooth-forbindelse til at streame musik fra en mobil enhed (tablet, laptop, smartphone ...) Den er kompatibel med alle stereoanlæg Fusion Elektronik betyder at du kan nyde den frie bevægelighed i båden med absolutte kontrol af underholdning fra din mobiltelefon eller tabletter.


øjeblikkelig forbindelse


Dens funktion er meget simpelt, bare tilslutte drevet Bluetooth mobile enhed til hurtigt at starte streaming af lyd.


Fusion modul også en AUX-indgang til kompatible enheder.


Du kan nemt vælge numre, album, kunstner eller spilleliste fra samme mobile enhed. Bliv dj krydstogt uden at forlade dækket for at slappe af, mens du nyder havet eller trek gennem båden.


Fordi MS BT100 for maritime miljøer?


Hvad virkelig indstiller de andre MS BT100 Bluetooth-moduler er integreret beskyttelse af havmiljøet spænding. Er designet til havmiljøet med IP65 beskyttelse.


Den styrer også peak strøm og spænding svingende. Denne beskyttelse sikrer heller ikke en afbrydelse, mens audio er tilsluttet.


kompatibilitet


MS BT100 er kompatibel med alle større mobil enhed fabrikanter. Du kan synkronisere lyden med lyden fra en båd Apple, Android, Blackberry og bærbare computere fra Windows-systemet.


Den effektive rækkevidde af Bluetooth-modul Fusion Electronics er 10 meter (33 fod). Strømforsyningen er 12V.


Lige nu har vi tilbud på Fusion Marine Bluetooth Module. Kig ind i vores online maritim og fiskeri butik, hos waveinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste maritim og fiskeri udstyr. Vi har også varer som maritim og fiskeri, og alt det gode fra Fusion, til de bedste priser.

Funktioner Fusion Marine Bluetooth Module

Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Jeg modtog ikke produktet

-

Jeg købte den i januar, og indtil videre har jeg ikke modtaget

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk