`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fusion

Fusion Speakers

Fusion Speakers

Fusion Speakers

  • Fusion Speakers
  • Fusion Speakers
  • Fusion Speakers
  • Fusion Speakers

Fusion Speakers

Produktbeskrivelse Fusion Speakers

Sæt med 2 højttalere.

FUSION's Full Range Marine Speakers er designet og konstrueret specifikt til havmiljøet. FUSIONs marine højttalere omfatter designinnovationer og materialer, som ikke kun giver stor lyd, men sikrer også et vedvarende højtydelsesniveau under længerevarende eksponering for de marine elementer. Disse 7 "2-vejs højttalere har en imponerende 260 watt højspænding.

Full Range-højttalerne indeholder den nyeste tyske "CURV'Cone Technology" og en titanium tweeter dome for klar og kraftig lyd i det hårde havmiljø. 'CURV'Cone Technology indeholder en vævet fiberkomposit, der er presset til at danne en lettere og stærkere kegle, hvilket skaber større lyddefinition, højere output og større modstandsdygtighed mod havmiljøet. FR-højttalerne er også konstrueret til at minimere magnetisk indblanding i navigationsudstyr.

Funktioner:

True Marine ™ designet og konstrueret - Omfattende testet for at udføre i det barske havmiljø.

IP65 vandtæt design Nominel IP65 vandtæt og overholder internationale standarder for UV stabilitet og salt / tåge modstand. Har en fuldt forseglet kryds over, magnet og diskanthus med vandtæt kegle og surround.

Effektivt design - Designet til at fungere effektivt, sparer strøm gennem reduceret batteridræn.

To grillmuligheder - Ishvid og Midnight Black-grill er inkluderet, der giver mulighed for at integrere højttalerne problemfrit med de fleste båders æstetik.

Magnetisk afskærmning - Magnetisk interferens er noget, som alle installatører tager i betragtning ved installation af marineelektronik. FUSION forstår dette og har tilføjet en buckemagnet bag på højttalermotoraggregatet for at reducere interferens, der kan forekomme med kompasser eller kompasbaseret elektronik *.

* Som ved installation af en hvilken som helst enhed med et magnetfelt på et fartøj, skal kompasnøjagtigheden kontrolleres efter installationen.

Specifikationer:

Peak Power (Watts): 260.

Frekvensrespons: 60 - 22kHz.

Impedans: 4 Ohm.

Effektivitet (1W / 1M): 91dB.


Fusion Speakers, er med garanti den bedste i maritim og fiskeri udstyr. Hos waveinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din maritim og fiskeri butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Fusion giver dig. Vores hold af maritim og fiskeri experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Elektronik, til den bedste pris.

Funktioner Fusion Speakers

Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk