`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Bronze For Echo

  • Garmin Bronze For Echo
  • Garmin Bronze For Echo

Garmin Bronze For Echo

Produktbeskrivelse Garmin Bronze For Echo

Bronze for Echo er en Garmin-transducer lavet af brun med den vigtigste egenskab, at den fungerer korrekt til installation i fiberglas og træskrog, og den fungerer også korrekt i høje hastigheder.

Denne 8 pin, har en dybde på 900 fod, har en driftsfrekvens på 77/200 kHz, en strålebredde på 45/15 grader og en 8 til 15 graders død chip.

Den elektroniske enhed er 900 fod dyb. Emballagen er udstyret med instruktioner til installation

Vores bronze thru-skrog transducer fungerer godt ved høje hastigheder, og er et glimrende valg for fiberglas og træ skrog.


Et fremragende valg til glasfiber og træ skrog, denne 8-polet 500 W transducer har en dybde på 900 ft, en driftsfrekvens på 77/200 kHz; et strålevidde på 45/15 grader, og en 8 til 15 graders deadrise.


Transducer kit leveres med monteringsvejledning. Følg instruktionerne omhyggeligt for at undgå at beskadige din båd.


* Må ikke anvendes på metal skrog. Ved brug med ekko-serien, er en transducer adapter kabel kræves.


Garmin Bronze For Echo er en vare der hører til Transducere kategorien indenfor Elektronik, i din maritim og fiskeri butik, waveinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online waveinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Garmin Bronze For Echo? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til maritim og fiskeri, lavet med den største passion.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fungerer det med disse garmin?

-

Kan du fortælle mig, om jeg kan forbinde den til en Striker 4-sonde eller til en Echomap CHIRP 42 CV GPS? Jeg har brug for et separat kabel, hvis svaret er ja. tak skal du have

vore eksperters svar

Hej, ja det er kompatibelt med Echomap Chirp 42cv.
Det inkluderer kablet.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk