`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv
  • Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

Produktbeskrivelse Garmin Echomap Plus 72sv

Combo med forbindelser

Lyse, sollyslæsbare 7 "tastede hjælper berøringsskærm combo

Indbygget understøtning til Garmin CHIRP traditionelle sonar plus CHIRP ClearVü ™ og CHIRP SideVü scanning sonarer og kompatibel med Panoptix ™ alle ser sonar (transducere sælges separat)

Preloaded globalt basemap; kompatibel med BlueChart® g3 og premium BlueChart® g3 Vision kystkort med integrerede Navionics® data og Auto Guidance¹ teknologi

Indbygget i Quickdraw Contours mapping software skaber øjeblikkeligt personlige fiskekort på skærmen med 1 'konturer, mens du fisker

Brug bygget i Wi Fi® til at parre med den gratis ActiveCaptain ™ -app for adgang til OneChart ™, smarte underretninger¹, Garmin Quickdraw ™ fællesskabsdata og mere

Lys, sollyslæsbar 7 "combo giver bekvemmeligheden af en tastet assistent touchscreen. Inkluderer støtte til skarpe, klare Garmin CHIRP traditionelle sonar og CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü scanning sonarer, og det er også kompatibelt med Panoptix alle ser sonar. Den leveres med et forudindlæst verdensomspændende basemap og er kompatibelt med vores BlueChart g3 og premium BlueChart g3 Vision kystkort med integreret Navionics data og Auto Guidance1 teknologi. Plus, Quickdraw Contours mapping software til øjeblikkeligt at oprette personlige fiskekort på skærmen med 1 'konturer, som du fisker. Det har også bygget i Wi Fi® for at parre med den gratis ActiveCaptain-app for adgang til OneChart, som giver dig mulighed for at købe og downloade nye diagrammer. ActiveCaptain giver dig også adgang til smarte underretninger2, ActiveCaptain-fællesskabet for lystbådehavn og andre interessepunkter, Quickdraw Community data og mere. Features quick release bail mount for at gøre det nemt at fjerne og tage med dig.

Garmin CHIRP Forskellen:

ECHOMAP Plus 72sv's indbyggede sonarfunktioner omfatter vores CHIRP traditionelle sonar, en af de mest sofistikerede sonar teknologier til rådighed for fiskeri og sejlsport. CHIRP traditionelle sonar giver utrolig klar målseparation og definition, fordi den sætter endnu mere energi på målet end traditionel sonar. Det giver også traditionel sonar støtte til Minn Kota® og MotorGuide® trollingmotorer med integrerede transducere.

CHIRP

Ryd scanning sonar billeder:

Garmin CHIRP ClearVü scanning sonar giver dig et næsten fotografisk billede af, hvad der er under din båd. Garmin CHIRP SideVü ™ viser dig i utrolig detaljer, hvad der ligger ud til siderne på din båd. Du ser tydeligt struktur, nedsænket genstande og fisk.

SideVu og ClearVu

Quickdraw konturer for at oprette dine egne kort:

Opret øjeblikkeligt personlige fiskekort på skærmen med 1 'konturer. Skræddersy dem til at passe til dine behov. Dette er dine kort - du ejer dem. Gem dataene til dig selv, eller del det med Quickdraw Community på Garmin Connect ™.

QuickDraw

Kom i forbindelse med ActiveCaptain App:

Vores gratis alle i en ActiveCaptain mobil app giver dig mulighed for at styre din marine erfaring fra næsten hvor som helst. Det skaber en simpel, men kraftig forbindelse mellem din kompatible mobilenhed og din plotter, diagrammer, kort og fællesskabet. Brug kombinationsboksens indbygget Wi Fi® til at parre med den gratis ActiveCaptain-app for adgang til OneChart, som giver dig mulighed for at opdatere eller købe og downloade nye diagrammer. ActiveCaptain giver dig også adgang til smarte underretninger1, ActiveCaptain-fællesskabet for lystbådehavn og andre interessepunkter, Quickdraw Community-data og mere.

Garmin SailAssist ™ Funktioner:

SailAssist funktioner omfatter laylines, forbedret vind rose og kurs og kurs over jordlinier. Se sand og tilsyneladende vindvinkel og -hastighed samt sæt og drift og et blik. For at hjælpe dig med at opnå en vindmaksimerende konkurrencefordel, en præ-race vejledning side, der viser din virtuelle startlinje sammen med datafelter, der viser laylines, tid til at brænde før starten og en race timer.

Opgrader til vores bedste kort på vandet:

Gå op til LakeVü g3, LakeVü g3 Ultra, BlueChart g3 eller BlueChart g3 Vision, alt sammen med integrerede Navionics data, Auto Guidance1 teknologi og andre fantastiske funktioner. En enkelt microSD ™ -kortspor giver udvidelig hukommelse til ekstra kortkøb. Eller køb kort med OneChart via ActiveCaptain-appen, og synkroniser automatisk med din kompatible plotter, hvilket eliminerer behovet for et SD ™ -kort.

Kort

Se fiskesvømning i realtid:

Tilføj valgfri Panoptix alle ser sonar transducer og se hele din båd og under det - i realtid, selvom din båd er stationær. Se din lokke som den synker, i forhold til struktur i vandet. Se bevægelsen af fisk - og deres reaktioner på din agn - op til 100 'væk eller under båden.

Panoptix

NMEA 2000® Netværkssupport:

ECHOMAP Plus 72sv giver NMEA 2000 support til motordata, sensorer, FUSION LINK ™ lydsystem, autopiloter og meget mere.

Tag din ECHOMAP Plus med dig:

Når du er ude af vandet, er det nemt at holde din ECHOMAP Plus combo sikker og sikker. Du behøver ikke at ødelægge med at stikke og tage ledninger fra enheden, fordi ledningerne tilslutter direkte til bøsningen. Dette giver dig mulighed for hurtigt at installere og fjerne din ECHOMAP Plus fra strøm og mount.

Specifikationer:

Fysiske dimensioner 9,8'' x 5,5'' x 2,0'' (25 x 13,9 x 5,1 cm)

Skærmstørrelse 6,1'' x 3,4''; 7,0''diagonal (15,5 x 8,6 cm; 17,8 cm diagonal)

Skærmopløsning400 x 800 pixel

Display typeWVGA display

Vægt 1,7 kg (0,77 kg)

Vand ratingIPX7

Strømforbrug15W

AntenneIntern eller ekstern over NMEA 2000

Montage mulighederBail eller flush

Modtager5 Hz

Garmin Marine Network ™ porte1 Panoptix ™ port

Kort og hukommelse:

Preloaded mapsNone

Accepterer datakort1 microSD ™ -kort; 32 GB maksimal kortstørrelse

Waypoints5,000

Routes100

Spor log50.000 point; 50 gemte spor

Udendørs rekreative funktioner

Tide tablesYes

Chartplotter Egenskaber:

Garmin Sonar compatibleYes

Understøtter AIS (spor målskib position) Ja

Understøtter DSC (viser positionsdata fra DSC-kompatibel VHF-radio) Ja

Understøtter FUSION Link ™ kompatible radioer

Sonar Egenskaber & Specifikationer:

Dualfrekvens (50/200 kHz) sonaregenskaber

Dual beam (77/200 kHz) sonar i stand Ja

Overfør power500 W (RMS) / 4.000 W (peak to peak)

CHIRP sonar technologyYes (indbygget)

ClearVüYes med CHIRP (indbygget)

SideVüYes med CHIRP

Maksimal dybde2,300 ft @ 77 kHz, ferskvand 1.100 ft @ 77 kHz, saltvand (dybdekapacitet afhænger af vandbundstype og andre vandforhold)

Bundlås (viser retur fra bunden opad) Ja

Vandtemperatur log og graphYes

Sonar recordingYes

Sonarhistorie rewindYes

Tilslutninger:

NMEA 2000® kompatibleYes

Transducer pin numre12

NMEA 0183 input ports1

NMEA 0183 udgangsporte1

VideoindgangsporteNone

Video output porteNone

Trådløs forbindelse

Ekstra:

ECHOMAP Plus 7x / 9x serie

GPSMAP 527/547 serien

GPSMAP 527xs / 547xs-serien

GPSMAP 721/741 serien

GPSMAP 721xs / 741xs serie

GPSMAP 7400/7600 serien

GPSMAP 7400xsv / 7600xsv serie

GPSMAP 8000-serien

GPSMAP 800/1000 serien

GPSMAP 800xs / 1000xs serie

I kassen:

ECHOMAP Plus 72sv med verdensomspændende basemap

Strøm / datakabel

Tilt / drejebøsning med quick release vugge

Flush mount

Beskyttelsesdæksel

Hardware

Dokumentation


Er du interesseret i Garmin Echomap Plus 72sv? Så skynd dig ind til waveinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Garmin Echomap Plus 72sv. Garmin er det bedste indenfor maritim og fiskeri. Eksklusive Elektronik, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Garmin Echomap Plus 72sv

Cartography option
Tommer
Enhederne fungerer
Med sensorer
Med kort
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk