up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoGarmin GMI 20
  • Garmin GMI 20
  • Garmin GMI 20
  • Garmin GMI 20
  • Garmin GMI 20
Garmin

Garmin GMI 20

Garmin GMI 20

Garmin GMI 20

Garmin GMI 20

plus

Garmin GMI 20

Produktbeskrivelse Garmin GMI 20

GMI 20 er et digitalt nautisk instrument , ideelt til sejlsport og motorisk brug. Ved hjælp af denne model kan du kende vindens dybde, hastighed og retning.

Garmin Navigation-instrumentversionen indeholder 100 nautiske parametre. Det har en lys farveskærm med en forfriskende finish, der forhindrer den i at sammenklæde på grund af fugtighed samt øge kontrastniveauet.

Enheden viser 4 store cifre og en synsvinkel på 170 grader. Afhængig af tidspunktet på dagen kan du vælge fra farvepaletten. Marine instrument display, der tydeligt viser, dybde, fart, vind og 100 + marine og fartøj parametre


Stor, lys 4 "farve glas bundet linse skærm med anti-glare finish


Let at læse fra en afstand og en 170 graders betragtningsvinkel


Forbedret natten læsbarhed med baggrundslys lysdæmper og fuld farve eller nye rød / sort eller grøn / sort farveskemaer


Lav profil flush mount eller sædvane flad mount option


GMI 20 digitale marine instrument display er perfekt designet til både strøm og sejl fartøjer. Designet tydeligt at vise dybde, fart, vind og 100 + marine og fartøjsejere parametre, dens store, lyse 4 "farvedisplay med ekstra store tal er let at læse på afstand og har en 170 graders betragtningsvinkel.


Et glas-bundet linse forhindrer dug og øger kontrasten. Dagslys læsbarheden er forbedret med en høj kontrast farveskema.


For forbedret synlighed om natten, har du et valg af rød / sort, grøn / sort eller normal nattilstand farveskema sammen med en lysdæmper kontrol. Skærme kan indstilles til auto-scroll, cykling mellem sider automatisk, uden at du behøver at gøre noget.


Dette er særligt fordelagtigt for sejlere, da det giver dig mulighed for at installere enheden (r) i et større udvalg af steder på fartøjet.


Standard profiler kan tilpasses til speedbåde, sejlbåde, fiskeri, motor / brændstof, plus flere andre brugerdefinerede profiler. Power leveres af NMEA 2000-netværket.


Hertil kommer, at GMI 20 er også udstyret med en dedikeret løb timer, der tæller ned og tæller op, med en intern bipperen. Inkluderet er 2 trim snap stykke dækker funktioner, der giver dig mulighed for at matche GMI 20 med den nye GPSMAP 500/700 serien, GPSMAP 8000 Glas Helm-serien eller ældre Garmin-plottere.Specifikationer:


- Vægt uden sol dæksel: 247g


- Vægt med sol dæksel: 283g


- Temperaturområde: Fra -15 ° til 70 ° C


- Compass-sikker afstand: 209 mm


- Case materiale: Polycarbonat, vandtæt til IPX7


- Strømforbrug: 2,5 W maks.


- Enhed max. spænding: 32 Vdc


- NMEA 2000-input spænding: 9-16 Vdc


- NMEA 2000-belastning ækvivalens nummer (LEN): 6 (300 mA ved 9 VDC)


Find Garmin GMI 20 på lager og til den absolut bedste pris. Besøg waveinn, din online butik, med nautisk sport og fiskeri udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Garmin GMI 20 her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Garmin GMI 20

Farve
Sensorer
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up