`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin GPSmap 78

Garmin GPSmap 78

Garmin GPSmap 78

Garmin GPSmap 78

Garmin GPSmap 78

Garmin GPSmap 78

Garmin GPSmap 78

  • Garmin GPSmap 78
  • Garmin GPSmap 78
  • Garmin GPSmap 78
  • Garmin GPSmap 78
  • Garmin GPSmap 78
  • Garmin GPSmap 78
  • Garmin GPSmap 78
  • Garmin GPSmap 78
  • Garmin GPSmap 78

Garmin GPSmap 78

Produktbeskrivelse Garmin GPSmap 78

GPSmap 78 er en vigtig opdatering af Garmin til sin linje af vandsportsporere . Ved brug af enheden indlæses brugerprofiler såvel som dataudveksling mellem dem. Dens konfiguration har en barometrisk højdemåler og et koaksialt kompas. Dens dimensioner er 2,6''wide, 6,0''høje og 1,2''deep.

Skærmens opløsning er 160 x 240 pixel med dimensioner på 1,6 x 2,2 '' . Skærmen viser lysstyrke med tilstrækkelig synlighed, selv om dagen er solrig. Udstyret har vandmodstand og evnen til at flyde, når det er nedsænket i havet.

Enheden er ikke taktil, så det kræver knapper at gå frem eller tilbage på kortene under sekvensen . Denne model er letvægts og når 7 ounce i vægt. Hvis du vil finde et bestemt websted inden for et sporskort, der findes på internettet, skal du føje det til din GPS. I din hukommelse gemmer du 2.000 referencepunkter, 200 ruter samt aktiv sporing af 10.000 point og 200 spor.

For sejlere og vandsport entusiaster, der ønsker at køre med de bedste, den barske GPSMAP 78 funktioner sprød farve kortlægning, høj følsomhed receiver, nye støbte gummisidegreb, plus et microSD ™-kort slot til lastning ekstra kort. Og det flyder!


Udforsk


GPSMAP 78 leveres med indbygget globalt konturkort, så du kan navigere hvor som helst med lethed. Og ligesom resten af ​​78-serien, 78 er IPX7 vandtæt og endda flyde i vand.Hold din Fix


Med sin høje følsomhed, WAAS-aktiverede GPS-modtager og HotFix ™ satellit forudsigelse, GPSMAP 78 lokaliserer din position hurtigt og præcist, og fastholder sin GPS-lokalisering selv under tæt dække og i dybe kløfter. Fordelen er klar - om du er i dybe skove eller bare i nærheden af ​​høje bygninger og træer, kan du regne med GPSMAP 78 for at hjælpe dig med at finde din vej, når du har brug for det mest.Tilføj Maps


Tilføjelse flere kort er nemt med Garmins bred vifte af detaljeret marine, topografiske og vejkort, der findes på microSD-kort. Bekvemt tilslutte BlueChart ® g2 forudindlæste kort for en fantastisk dag på vandet eller City Navigator NT ®-kortdata til turn-by-turn routing på veje (se kort fanen for kompatible kort). Kortet slot er placeret inde i vandtætte batterirum, så du ikke behøver at bekymre dig om at få det vådt. GPSMAP 78 understøtter også BirdsEye ™ Satellite Imagery (abonnement kræves), der lader dig downloade satellitbilleder til din enhed og integrere dem i dine kort. Hertil kommer, at 78 er kompatibel med Custom Maps, gratis software, der omdanner papir og elektroniske kort til at downloade kort til din enhed.Bliv tilsluttet


Youve været travlt med at udforske, og nu du ønsker at gemme og analysere dine aktiviteter. Med en simpel forbindelse til din computer og til internettet, kan du få en detaljeret analyse af dine aktiviteter og sende spor til din udendørs enhed ved hjælp af Garmin Connect ™. Dette one-stop-websted tilbyder en aktivitet bordet og giver dig mulighed for at se dine aktiviteter på et kort ved hjælp af Google ™ Earth. Udforsk andre ruter, der er uploadet af millioner af Garmin Connect-brugere og del dine oplevelser på Twitter ® og Facebook ®. Kom godt i gang er nemt, så få derude, udforske og dele.Find det sjove


GPSMAP 78 understøtter geocaching GPX-filer til download af geocaches og detaljer direkte til din enhed. Ved at gå papirløse, youre ikke kun hjælpe miljøet, men også forbedre effektiviteten. GPSMAP 78 lagrer og viser vigtige oplysninger, herunder placering, terræn, sværhedsgrad, tips og beskrivelser, hvilket betyder ikke mere manuel indtastning af koordinater og papirudskrifter! Du skal blot uploade GPX-filen til din enhed og begynde jagt efter caches. Slank og let, 78 er den perfekte ledsager til alle dine udendørs sysler.


GPSMAP 78: Farverige kort, holdbart design og opdrift - alt, hvad en søulk behov.- Fysisk & Performance:


Enhedens dimensioner, BxHxD: 2,6 "x 6,0" x 1,2 "(6,6 x 15,2 x 3,0 cm)


Display størrelse, BxH: 1,6 "x 2,2" (4,1 x 5,6 cm) 2.6 "diag (6,6 cm)


Skærmopløsning, BxH: 160 x 240 pixel


Skærmtype: transflektiv, 65-K farve TFT


Vægt: 7,7 ounce (218,3 g) med batterier


Batteri: 2 AA batterier (medfølger ikke), NiMH eller Lithium anbefales


Batterilevetid: 20 timer


Vandtæt: ja (IPX7)


Flyder: ja


Højfølsom modtager: ja


Grænseflade: USB og NMEA 0183 kompatibel- Kort & Hukommelse:


Basemap: ja


Mulighed for at tilføje kort: ja


Indbygget hukommelse: 1,7 GB


Accepterer datakort: microSD ™-kort (medfølger ikke)


Waypoints / favoritter / placeringer: 2000


Ruter: 200


Spor log: 10.000 point, 200 gemte spor
- Funktioner:Automatisk routing (turn by turn routing på veje): Ja (med valgfri kortlægning for detaljerede veje)


Elektronisk kompas: nej


Touchscreen: nej


Barometrisk højdemåler: nej


Kamera: nej


Geocaching-venligt: ​​Ja (papirløst)


Custom Maps kompatibel: ja


Foto navigation (navigere til geotaggede billeder): ja


Udendørs GPS-spil: nej


Jagt / fiske kalender: ja


Solen og månen information: ja


Tidevandstabeller: ja


Område beregning: ja


Brugerdefinerede POI'er (evne til at tilføje yderligere punkter af interesse): ja


Enhed-til-enhed overførsel (aktier data trådløst med lignende enheder): nej


Billedfremviser: nej


Garmin Connect ™ kompatibel (online community, hvor du analysere, kategorisere og dele data): jaHvad i kassen:


* GPSMAP 78

* Håndledsrem

* USB-kabel

* Quick start manual


Hvis du vil købe de bedste Elektronik fra Garmin, har du fundet det bedste sted, waveinn. Hos waveinn, har vi kun de bedste mærker, som Garmin, så du kun får de bedste maritim og fiskeri, til de bedste priser. Kig selv efter i maritim og fiskeri og GPSmap 78. Bestil nu og modtag dine Garmin GPSmap 78, inden for et par dage.

Funktioner Garmin GPSmap 78

Egenskaber
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fordele og ulemper

-

Meget godt produkt, det dårlige er det kort, der kommer standard, meget ufuldstændigt. Du skal tilføje et kort, og prisen går meget højere. Som for at sende en 10, i det udtryk, der gik på nettet.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk