`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Serial Data Power for GPSMAP 62

  • Garmin Serial Data Power for GPSMAP 62
  • Garmin Serial Data Power for GPSMAP 62

Garmin Serial Data Power for GPSMAP 62

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Garmin Serial Data Power for GPSMAP 62

Hardwire din Garmin til en elektronisk anordning til at overføre hastigheds-og positionsdata. Du kan også bruge vores serielle data / strømkabel til magten enheden.


Input spændingsområde for dette kabel er 8 til 36 V. Note for de Approach G3 og G5-produkter er kun strøm fra, er der ingen dataoverførsel.


Ønsker du flere maritim og fiskeri varer fra Garmin? Hos waveinn, din online maritim og fiskeri butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af maritim og fiskeri varer, og andet Garmin Serial Data Power for GPSMAP 62. Lige nu har vi Garmin Serial Data Power for GPSMAP 62 på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for maritim og fiskeri udstyr.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk