up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoGarmin Shadow Drive
  • Garmin Shadow Drive
Garmin

Garmin Shadow Drive

plus

Garmin Shadow Drive

Produktbeskrivelse Garmin Shadow Drive

GHP 10 patenterede Shadow Drive-teknologien giver bådejere sikkerhed for at vide at de bevarer kontrollen, selv når at forlade sig på autopiloten.


Brug denne Shadow Drive tilknytning til automatisk at frakoble autopiloten, hvis roret drejes, så rorgængeren at manøvrere båden.


Garmin Shadow Drive er det perfekte udstyr, for at nå dine nautisk sport og fiskeri mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Tilbehør og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Elektronik varer er på tilbud. Find dem i waveinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Garmin, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Garmin Shadow Drive

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up