`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Gul

Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

  • Gul EVO 2 Hikepants 3 mm
  • Gul EVO 2 Hikepants 3 mm
  • Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Produktbeskrivelse Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Gul Reaktion våddragt er en af ​​vores mest populære wetsuits, og med rette! Denne dragt giver dig fleksibilitet og holdbarhed til en pris, der passer til de fleste tegnebøger. Ligesom vores top niveau dragter, svaret funktioner X Flex super stretch øverste karrosseridele giver dig over 100% stretch. Blindstitched og G Flex forstærket sæde og knæ sømme holder dig vandtæt og varm.Features:


X FLEX: super stretch overkroppen paneler til fleksibilitet og bevægelsesfrihed

D Flex: holdbare lavere karrosseridele

Ikke råolie baseret neopren

Blindstitched og kritisk tapede

G fl ex tape: forstærkede ben og skridtet sømme

ABS aqua barriere: Bryst zip indrejse system

Mesh tilbage for at forhindre wind chill

Titanium 2: foret neopren re fl ects varmen tilbage i

Powertex: knæ for fleksibilitet og holdbarhed

PK lynlås med metal aftrækker


Efter pleje:


Din våddragt er fremstillet af nøje udvalgte materialer for at give den bedste kombination af holdbarhed og ydeevne. Med den rigtige pleje vil du få det maksimale levetid fra din kulør. Skyl altid din kulør efter brug i rent vand med et mildt rengøringsmiddel, hvis nødvendigt. Vær især opmærksom på at fjerne enhver sand eller fremmedlegemer fra lynlåse. Undlad venligst at bruge opløsningsmidler eller andre kemikalier til at fjerne pletter eller mærker fra din våddragt, da dette kan forårsage skade. Tving ikke lynlåse og om muligt få nogen til at trække op lynlåse for dig, trækker lynlåse op ikke på tværs. Beskyt din våddragt fra skarpe eller slibende genstande. Sørg dragten er den rigtige størrelse og ikke trække i enderne af ærmer eller ben til at fjerne.


Kender du alt til Gul EVO 2 Hikepants 3 mm? Hos waveinn, vælger vi maritim og fiskeri udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Herretøj varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Våddragter udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Gul. Alle vores mærker er testet af vores hold af maritim og fiskeri eksperter!

Funktioner Gul EVO 2 Hikepants 3 mm

Køn
Udstyrstype
Tykkelse
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk