`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hart

Hart Boushido

Hart Boushido

Hart Boushido

  • Hart Boushido
  • Hart Boushido
  • Hart Boushido
  • Hart Boushido

Hart Boushido

Produktbeskrivelse Hart Boushido

Konstrueret med FUJI Alconite K-guider og FUJI-skeletrelsæde.
Tøj stang taske.

C66MH
Fantastisk til fiskeri med Texas, Carolina, Spinner Baits…. og det er også ideelt til hurtige udsigter med mellemvægtsmænd.
Kraftfuld, men alligevel følsom, til en fornøjelig fiskerioplevelse hele dagen lang.
Skønt den er designet til basfiskeri, er denne stang også perfekt til fristende havabbor med 15/20 gram vinyler og rykkede lokkemad.

C70M
En sød stang, men alligevel med tilstrækkelig magtreserve til at bekæmpe selv den største bas. Ultra præcis støbning og ideel til hurtige udforskninger med mellemstore spinnere og ørker.

C75XH
En kraftig stang med en markeret tiphandling, så du nemt kan støbe jigs på op til 3 ounces. Perfekt til at lokke store gedde med svømme-agn.
Ideel til store agn og dybe krumtap.


På tilbud nu, Hart Boushido til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos waveinn, Kan du finde udstyr til Fiskeriudstyr, extra mange Stænger. Vi har mange forskellige Stænger, lige til at klarer dine daglige behov.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk