up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Hart Jigging Reel Nº1
  • Play videoHart Jigging Reel Nº1
  • Hart Jigging Reel Nº1
  • Hart Jigging Reel Nº1
360

Hart Jigging Reel Nº1

Hart Jigging Reel Nº1

plus
Hart

Hart Jigging Reel Nº1

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Hart Jigging Reel Nº1

Med de samme tekniske specifikationer for udstyr og bremsesystem vores succesfulde HART N.1 forny størrelsen 8000 - den mest ekstreme jigging - for at gøre det lidt lettere og samtidig bevare sin styrke og forbedre kraften i din krank.


Dens coil multiperforaciones reducerer vægten af ​​den tidligere model og dermed kompenserer for stigningen af ​​magt i dens håndtag ultra-resistent rustfrit stål · Bremse multi smurt kulstof og rustfrit stål, med 30 kilo (66 pounds) af magt.Specifikationer:


- GRS: 892


Velkommen til vores Hart Jigging Reel Nº1, speciale tilbud! Har du brug for waveinn, eller have nye nautisk sport og fiskeri udstyr. waveinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Hart og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Reels.

Funktioner Hart Jigging Reel Nº1

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up