`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Helly hansen

Helly hansen HP Shore

Helly hansen HP Shore

  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore
  • Helly hansen HP Shore

Helly Hansen HP Shore

Produktbeskrivelse Helly hansen HP Shore

Mød den nye semi-tekniske poloshirt til mænd fra Helly Hansens Hydropower-serie. Denne version fås i forskellige farver og nautiske stilarter. Det er bygget i semiteknisk polyester / bomuldspiké med en fugtafvisende finish, så du kan udføre dine sportsaktiviteter uden problemer.

Inspireret af tøjet fra regattaen og vandsportholdene, er det den perfekte poloshirt til efter regattaen eller til sportsligt et dagligt sportsbillede.

En hurtig tør, langærmet mænds polo med grafiske elementer og en to-tone krave. Shore Long Sleeve Polo er lavet med et hurtigt tørt bomuldsstoffer i polyester. Denne komfortable lange ærmer har sporty grafik, et HH-logo på brystet og en to-tone jaquard rib krave. De lange ærmer gør dette til et perfekt alternativ til køligere dage, når du vil have lidt mere varme.

Funktioner:

Quick Dry Cotton Polyester vaffelpique

Knap frontlåge

Jaquard to tone Rib krave

Side split

trykt HH logo på brystet

grafisk element på ærmet

UPF rating 30+

Specifikationer:

Vægt: 250g


Vores Helly hansen HP Shore er med garanti de originale Helly hansen. Hvis du handler hos maritim og fiskeri, vil du modtage dine Helly hansen HP Shore, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 69.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Værdi

-

Kvalitet. Det føles godt. Perfekt størrelse

Hh polo

-

En vidunderlig sporty polo. Meget tilfreds med dette køb

God service

-

Det ankom tidligere, end jeg forventede god service og et meget godt websted. Det er min første ordre, og sandheden er, at den er meget god. Produktet er af kvalitet, og det passer mig meget godt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk