`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hotspot design

Hotspot design Carpfishing Eco

Hotspot design Carpfishing Eco

  • Hotspot design Carpfishing Eco
  • Hotspot design Carpfishing Eco
  • Hotspot design Carpfishing Eco

Hotspot Design Carpfishing Eco

Produktbeskrivelse Hotspot design Carpfishing Eco

Den Carpfishing jakke er velegnet produkt til meget stift og koldt vejr, den ydre skal stoffet er 100% nylon, den perfekte vandtæt og vindtæt løsning, polstringen er realiseret i 100% polyester, der vil holde dig varm, når temperaturen falder. Vandtæt jakke med hætte udstyret med blonder indsnævring, stor lomme på brystet og to sidelommer med lynlås og klap. Side hængsel der egner en vis lethed i at bære og fjerne jakke, lette indførelsen hovedet.

En teknisk produkt, vandafvisende, hvilket sikrer en fuldstændig beskyttelse mod vind, sne, kulde og vand, og som samtidig sikrer en tilstrækkelig åndbarhed.

Produktet er kendetegnet ved den samme udformning af vores Carpfishing Eco samling, en af ​​vores bedste sælger varer, en kappe som værdsættes af både teknisk synspunkt, på grund af dets egenskaber, og på samme tid for sit design, et produkt med en særlig pleje til hver detalje.


Hotspot design Carpfishing Eco findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Hotspot design Carpfishing Eco fra vores store online maritim og fiskeri lager waveinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos waveinn er der pris garanti på alt maritim og fiskeri udstyr fra Hotspot design.

Funktioner Hotspot design Carpfishing Eco

Køn
Jakketype
Funktioner
Produkttype
Hætte
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende artikel

-

Meget flot artikel og meget praktisk!

Carpfishing øko jakke

-

En god leder jakke og flot pasform. Med plads til at flytte

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk